Τα πάνω κάτω στο Πρωινό μας - Έπεσε ξαφνικά "μαύρο" στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Το ένα απρόοπτο μετά το άλλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο Πρωινό μας - Έπεσε ξαφνικά

Δυο απρόοπτα περιστατικά σημειώθηκαν στο Πρωινό μας, αφού ξαφνικά η εκπομπή βγήκε σε διαφημίσεις την ώρα που προβαλλόντουσαν δηλώσεις. Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά (μετά το ασύλληπτο ξέσπασμα της) εξήγησε τι συνέβη με χιουμοριστικό τρόπο.

Τι συνέβη στο Πρωινό μας

Συγκεκριμένα, την ώρα που έπαιζε βίντεο με δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη, ξαφνικά έπεσε το σήμα της εκπομπής και πέρασαν σε διαφημίσεις.

Στη συνέχεια, αφού επέστρεψαν η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως: «Μας χάσατε για λίγο, δεν πειράζει. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Δεν είναι ότι ο Κατσούλης είπε κάτι που δεν έπρεπε και το κόψαμε. Όχι. Κάτι συνέβη, δεν πειράζει. Λίγο να λιβανίσουμε το πλατό».

Μετά από αυτό ωστόσο, αφού επέστρεψαν, το κακό το μάτι δεν έφυγε, μιας έπεσε ξαφνικό "μαύρο" στο πλατό με τα φώτα να σβήνουν.

Το απίστευτο περιστατικό με την Χριστοπούλου να αποχωρεί από το πλατό

Χαμός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης 5/10 στο πλατό του Πρωινού μας. Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίαζαν το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με το Νίκο Μάνεση, τον Άρη Καβατζίκη και την Ελεονώρα Μελέτη και η Έλενα Χριστοπούλου... δεν άντεξε άλλο!

Όταν έγινε λόγος για μηνύσεις, η γνωστή booker, μάλλον θυμήθηκε τα δικά της και αγανάκτησε. Αποτέλεσμα αυτού: σηκώθηκε από το τραπέζι κι άρχισε να απομακρύνεται από την ομάδα!

  • Ε.Χ.: Αχ, δεν μπορώ άλλο τις μηνύσεις, έχω μουρλαθεί.
  • Φ.ΣΚ.: Μην της λέτε για μηνύσεις σήμερα.
  • Ε.Χ.: Σας παρακαλώ με τις μηνύσεις, πρωινό ήρθα να κάνω η γυναίκα. Με έχετε μουρλάνει εδώ μέσα. Μηνύσεις από ‘δω, δικαστήρια από ‘κει.
  • Φ.ΣΚ.: Που να ‘σουν κι άλλες χρονιές. Αυτά εδώ είναι λάιτ.
  • Ε.Χ.: Θα φύγω, σου λέω.
  • Φ.ΣΚ.: Κάτσε κάτω, κάτσε ρε παιδί μου.
  • Ε.Χ.: Κάντε μόνοι σας, δεν αντέχω.