Ανοίγουν στόματα εναντίον της Χρηστίδου: "Θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης στον Θοδωρή! Η Σίσσυ..."

"Της είχα δημιουργήσει συλλογή, δεν είχα πάρει ούτε ένα ευρώ"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ανοίγουν στόματα εναντίον της Χρηστίδου:

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έχει απασχολήσει πολύ τις πρωινές εκπομπές (δείτε εδώ τι είπε για την υπόθεση η ίδια η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της το Σάββατο). Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια λόγω μη καταβολής της διατροφής από την πλευρά του τραγουδιστή.

Το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του Θοδωρή Μαραντίνη σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Μέσα στη δικαστική αίθουσα ειπώθηκαν πολλά σχετικά με την οικονομική κατάσταση τόσο του τραγουδιστή των Onirama όσο και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Το πρωί της Δευτέρας 10/10 μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ο Ερωτόκριτος κι έφερε στο φως πράγματα και γεγονότα που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Οι δηλώσεις του Ερωτόκριτου για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Γνωριστήκαμε σε σεμινάρια αυτογνωσίας οπότε κάνω έκκληση, αυτά τα εργαλεία που έχουν μάθει αυτά τα παιδιά να τα κάνουν πράξη. Τώρα είναι η ώρα να τα κάνουν πράξη. Κάνω έκκληση πιο πολύ στη Σίσσυ. Αν αφήσουμε το εγώ και την προσωπικότητά μας να υπερισχύσει της προστασίας και της αγάπης για τα παιδιά μας, το έχουμε χάσει. Γνώριζε η Σίσσυ ότι θα πάει στα δικαστήρια και αυτό το θέμα θα ανοίξει. Και φυσικά μία μητέρα που τα παιδιά της έχουν ανέχεια και δεν έχουν να φάνε, είμαι υπέρμαχος να πάει στη δικαιοσύνη για να συνετίσει έναν μπαμπά.

Αυτή τη στιγμή σε αυτή την οικογένεια, δεν υπήρχε ανέχεια. Χρειάζεται να προστατευτούν τα παιδιά, κάνω έκκληση στη Σίσσυ και στον Θοδωρή, αν θέλουν να μπω εγώ στη μέση, να τους καθοδηγήσω και να φύγουν από τα δικαστήρια. Δεν γίνεται να είναι στα δικαστήρια. Πήρα τηλέφωνο τον Θοδωρή και του είπα ότι θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης να πω κάποια πράγματα για σένα.

Στη Σίσσυ είχα δημιουργήσει συλλογή, είχα αδικηθεί. Δεν έλαβα ούτε ένα ευρώ. Θα μπορούσα να έχω πάει στα δικαστήρια, επέλεξα όμως να μην το κάνω. Μονομερώς σε όλες τις αλληλεπιδράσεις, με όσους ανθρώπους της σύστησα, δεν υπήρχε ένας που να μην μου πει ότι αδικήθηκε.

Το 2018 που έκλεισε η Σίσσυ την επιχείρηση, δεν υπήρχε στην οικογένεια ρευστό. Μπορεί το ποσό που υποσχέθηκε ο Θοδωρής, να το έκανε με απερισκεψία και μετά να μην τα κατάφερε. Κάτι που δεν επικαλέστηκε ο Θοδωρής είναι ένα θέμα υγείας, έκανε επεμβάσεις την τελευταία διετία. Πήγε στο δικαστήριο και είχε απέναντι τον νονό του παιδιού του, τον Παύλο Σταματόπουλο. Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι εκπροσωπεί τα παιδιά της. Σε σχέση με τι; Με κάποιον ένοχο; Κάποιον κλέφτη;», είπε ο Ερωτόκριτος.

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Ερωτόκριτου, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Δεν το είχα δει. Αν το είχα δει –και μιλάω εν τιμή και ειλικρινά- δεν θα το έπαιζα. Έχει ένα προσωπικό θέμα, είχε συνεργαστεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βγάζει έναν πόνο και στηρίζει τον έναν από τους δύο. Όταν σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις θέση, κι εσύ πληγώνεις τα παιδιά».

Η αντίδραση του Λιάγκα μετά τις δηλώσεις του Ερωτόκριτου

«Δεν το είχα δει. Αν το είχα δει – και μιλάω εν τιμή και ειλικρινά- δεν θα το έπαιζα. Έχει ένα προσωπικό θέμα, είχε συνεργαστεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βγάζει έναν πόνο και στηρίζει τον έναν από τους δύο. Όταν σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις θέση, κι εσύ πληγώνεις τα παιδιά» είπε ο παρουσιαστής.