Κολωνός: Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο - «Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ»

«Είναι ασύλληπτο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο - «Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ»

Φρίκη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει μια νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια 12χρονη από τον Κολωνό καθώς ένας 53χρονος -δείτε εδώ την ταυτότητά του όπου εργαζόταν στο κατάστημά του όχι μόνο την βίαζε συστηματικά αλλά την εξίδιδε επί 4 μήνες. Μάλιστα, οι Αρχές εντόπισαν στο κινητό του δράστη πάνω από 200 «υποψήφιους» πελάτες.

Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν τον 53χρονο μίλησαν στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, όπου ανάμεσά τους ήταν και ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας.

Οι δηλώσεις του Κώστα Πρέκα για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Από το θέατρο «Αυλαία» που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε εγώ, ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο! Παρασύρει κάποιους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που του έκαναν παρέα και του έκαναν 1002 καλά.

Παρασύρει στον όλεθρο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται… Φρίκη είναι αυτή δηλαδή. Που μπορεί να φτάσει η κοινωνία, μπορείς να μου πεις;»

"Έσπασε" την σιωπή η μητέρα της 12χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού της 12χρονης όπου έπεσε θύμα από έναν 53χρονο στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, ο 53χρονος άνδρας διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, όπου εκεί πήγαινε και το ανήλικο κορίτσι προοκειμένου να βοηθήσει. Μάλιστα, ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται πως έξέιδιδε την 12χρονη και σε άλλους άνδρες.

Από την άλλη, η μητέρα της 12χρονης "έσπασε" την σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «T-Live». Συγκεκριμένα, ανέφερε χατρακτηριστικά πως:

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του».

Από εκεί με στείλανε στη ΓΑΔΑ. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά, και την επόμενη ημέρα πήρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε «Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά».