Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Νίκο Βερλέκη και την σύζυγό του, Ευαγγελία - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι άκρως ταιριαστοί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Βερλέκης είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς καθώς έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα στην υποκριτική. Μάλιστα, φέτος τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του OPEN, “Η δική μας οικογένεια” -δείτε εδώ τί θα δούμε αύριο (11/10) και υποδύεται τον “Γρηγόρη Καλτσίκη”.

Μπορεί ο ίδιος να μην επιλέγει να κάνει συχνά εξόδους μιας και έχει αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα λόγω των γυρισμάτων, ωστόσο η κάμερα του YouWeekly.gr τον απαθανάτισε μαζί με την σύζυγό του, Ευαγγελία σε σπάνια δημόσια εμφάνισηστην πρεμιέρα της παράστασης “Da” στο θέατρο Ιλίσια.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Νίκο Βερλέκη και την σύζυγό του, Ευαγγελία

Νίκος Βερλέκης με την σύζυγό του
Έξοδος για τον Νίκο Βερλέκη
Βραδινή έξοδος για τον Νίκο Βερλέκη

Το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του Νίκου Βερλέκη

Η κάμερα του Πάμε Δανάη συνάντησε τον Νίκο Βερλέκη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την Ειρήνη Παππά, το γάμο του που κρατάει 40 χρόνια, τις θαυμάστριες, αλλά και τα περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει από συναδέλφους του που είχαν την δόξα των σταρ, ενώ στο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε ποια διάσημη έκανε baby sitting.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε πως με την γυναίκα του έχουν αποφασίσει από κοινού πως ακόμη και να τσακώνονται, στο τέλος της ημέρας η αγκαλιά τους θα είναι ανοιχτή και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι όλα τα άσχημα τελειώνουν. Αυτό, μάλλον, είναι και το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους.

Όσον αφορά, τους σταρς της γενιάς του και όσα έχει βιώσει στον χώρο της υποκριτικής, έφερε στη μνήμη του ένα συμβάν που του είχε φανεί πολύ παράξενο και του άφησε πολλά ερωτηματικά.

«Πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου. Είχαμε κάνει μια συμφωνία με τη γυναίκα μου ό,τι και να συμβεί την ημέρα, το βράδυ θα είμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι και όλα καλά», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, είπε: «Θυμάμαι ότι περνούσε μια φορά ένας σκηνοθέτης από τους ηθοποιούς και τους μύριζε. Μύριζε τις μασχάλες τους, μύριζε γενικώς τα παπούτσια τους, δημόσια, μπροστά σε κόσμο. Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, είχα ενοχληθεί πάρα πολύ».