«Είναι λογικό...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρνήθηκε να απαντήσει όμως η Μαρίζα Ρίζου το επιβεβαίωσε

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι λογικό...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αρνήθηκε να απαντήσει όμως η Μαρίζα Ρίζου το επιβεβαίωσε

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς "Maestro" (δείτε πότε θα γίνει) πραγματοποιήθηκε party στην Πλάκα με λαμπερούς καλεσμένους. Η κάμερα λοιπόν, του Happy Day βρέθηκε εκεί και απέσπασε δηλώσεις από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την Μαρίζα Ρίζου και πολλούς άλλους.

Ο ηθοποιός λοιπόν δέχτηκε από δημοσιογράφο μια ερώτηση την οποία δεν ήθελε να απαντήσει, η τραγουδίστρια όμως απάντησε και το επιβεβαίωσε χωρίς να γνωρίζει ότι δεν το ήξερε κανείς.

Τι συνέβη με Παπακαλιάτη - Ρίζου

Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν η σειρά προβληθεί στο Netflix. «Θα σας απαντήσω όταν θα είμαι έτοιμος, να περιμένουμε λίγο» θέλησε μονάχα να πει.

Η Μαρίζα Ρίζου όμως το επιβεβαίωσε: «Είναι λογικό που αυτό το περιεχόμενο θα πάει στο εξωτερικό. Δεν πιστεύω να το μαθαίνετε από μένα;».

Τα χρήματα που πήρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro

12 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Maestro", ένα έργο που το κοινό περιμένει να δει πως και πως. Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε του σειρά αποτελεί εγγυημένη επιτυχία.

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Δείτε στο TV-24.gr πόσα χρήματα πήρε