"Τα λαίμαργα ανθρωπάρια..." - Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μελέτη αγκαλιά με την κόρη της για την 12χρονη στον Κολωνό

Το βίντεο που την σφίγγει στην αγκαλιά της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Διάσημοι και απλοί πολίτες δηλώνουν σοκαρισμένοι με τις ανατριχιαστικές πληροφορίες που έρχονται στο φως όσον αφορά την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό (δείτε εδώ τα οργισμένα tweets του κόσμου). Πρόσωπα που έχουν μεγάλο βήμα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στέλνουν ολοένα και περισσότερα μηνύματα με τις αναρτήσεις του για πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα σε αυτή την κοινωνία, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το δικό της instagram έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση προσπαθώντας να εξηγήσει τι θα έπρεπε πραγματικά να σημαίνει για όλους η λέξη παιδί, πως θα έπρεπε να συμπεριφέρονται όλοι στα παιδιά.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

"Όταν με αγκαλιάζει κ μου τραγουδάει με ηρεμεί κ με γαληνεύει.

Κ σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου.

Κ ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Κ τα παιδιά των άλλων, κ αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Κ πρέπει να τα έχουμε ασφαλή.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, κ τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν.

Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται.

Κ δεν σταματάει.", έγραψε χαρακτηριστικά.

Έρευνα για το εάν κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος της 12χρονης γνώριζε τη φρίκη

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου, όπου ο 53χρονος κατηγορούμενος για υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης επικοινωνούσε σε chat rooms με παιδόφιλους, προσπαθεί να ρίξει η ΕΛΑΣ και να ταυτοποιήσει αυτούς που βίασαν το κοριτσάκι, έναντι 50 έως 100 ευρώ ο καθένας. Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία- περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι ενδιαφέρθηκαν να «συναντήσουν» το κοριτσάκι, που εργαζόταν περιστασιακά στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, στα Σεπόλια.