Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Σασμό - Ο Τάσος Νούσιας θα "εισβάλλει" ξανά στη σειρά του ALPHA

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Σασμό - Ο Τάσος Νούσιας θα

Το πρωί της Τρίτης (11/10) στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο ηθοποιός, Τάσος Νούσιας ο οποίος αναφέρθηκε και για την σειρά, «Σασμός» όπου έχει καθηλώσει για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό καθώς δεν υπάρχει ημέρα που να μην σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει με τον ρόλο του "Στεφανή" στην αγαπημένη σειρά του ALPHA φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι.

Οι δηλώσεις του Τάσου Νούσια για τον "Σασμό"

«Μου είπαν ότι θα επιστρέψω σαν όνειρο ή όραμα στον Σασμό, περιμένω, θα δούμε. Η “Μάγισσα” θα πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν οπότε αν γίνει αυτό με τον Σασμό θα γίνει νωρίτερα».

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό 11/10 επεισόδιο στον "Σασμό"

Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει.

Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.