Σούσουρο με την διπλωματική κίνηση του Φώτη Σεργουλόπουλου - Η αναφορά στην Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της εκπομπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Μπορεί πλέον να μην μιλάνε και να έχουν περάσει αρκετά χρόνια ωστόσο η κύρια ερώτηση που γίνεται τόσο στην Μαρία Μπακοδήμου όσο και στον Φώτη Σεργουλόπουλο είναι γιατί επέλεξαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μιας και κάποτε πέρα από αρκετά χρόνια που ήταν φίλοι ήταν και συνεργάτες -δείτε εδώ τί είχε απαντήσει η ίδια πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, η φετινή τηλεοπτική χρονιά τους βρήκε και τους δυο στην μικρή οθόνη, ωστόσο σε δυο διαφορετικούς σταθμούς. Και κάπως έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης (11/10) μέσα από την εκπομπή του δεν δίστασε να αναφερθεί στην γνωστή παρουσιάστρια.

Η αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Στο εισαγωγικό βίντεο, η Τζένη Μελιτά ρώτησεχαρακτηριστικά: «Εσείς γιατί δεν μιλάτε»; Έτσι, ο Φώτης Σεργουλόπουλος κοίταξε όλο νόημα, πήρε το τηλέφωνο στα χέρια και στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά «Μαρία»;

Η διπλωματική απάντηση για την Μπακοδήμου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής του με τίτλο «Πρωίαν σε είδον», που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, ενώ ρωτήθηκε και για τη Μαρία Μπακοδήμου και τη δικιά της πρεμιέρα. Ο ίδιος με διπλωματικό τρόπο κατάφερε να μην απαντήσει στην ερώτηση.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» εντόπισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και ρωτήθηκε για τη νέα του εκπομπή. «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή. Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου».

Τη δικιά της πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θα έχει δικιά της εκπομπή στον ΣΚΑΪ Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον πρώην συμπαρουσιαστή της για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέφυγε να απαντήσει διακριτικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

Πάντως και στο παρελθόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν ήθελε να απαντήσει για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου (Δείτε εδώ όσα είχε πει).