GNTM 5: «Τόσα χρόνια περίμενα πως και πως...» - Η πρώτη ανάρτηση της Νάγιας Κοντοστεργίου μετά την αποχώρηση

Η συμβουλή που έδωσε στο κοινό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: «Τόσα χρόνια περίμενα πως και πως...» - Η πρώτη ανάρτηση της Νάγιας Κοντοστεργίου μετά την αποχώρηση

Το βράδυ της Τρίτης 11/10 αποχώρησε από το GNTM 5 η Νάγια Κοντοστεργίου, καθώς η φωτογραφία της απογοήτευσε την κριτική επιτροπή και η επίδοσή της ήταν χειρότερη από τις υπόλοιπες κοπέλες του διαγωνισμού.

Μπορεί να μην πρόλαβε να ζήσει πολλά στο παιχνίδι, ωστόσο η ίδια είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της και για το γεγονός πως κατάφερε να φτάσει έστω και μέχρι και σε αυτό το σημείο και αυτό ακριβώς θέλησε να δείξει μέσα από την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μετά την επιστροφή της στο σπίτι της.

Η πρώτη ανάρτηση της Νάγιας Κοντοστεργίου μετά την αποχώρηση από το GNTM 5

«Ένα πανέμορφο ταξίδι, αν και σύντομο, έφτασε στο τέλος του για εμένα. Τόσα χρόνια, περίμενα πως και πως να έρθει η στιγμή που θα βρεθώ κι εγώ μέσα σε αυτό το σπίτι, θα κάνω αυτές τις δοκιμασίες και θα γνωρίσω αυτούς τους ανθρώπους.

Είμαι πολύ περήφανη και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία και να αφήσω το στίγμα μου, το πραγματικό ταξίδι ξεκινάει τώρα… Να κυνηγάτε τα όνειρα σας και να μην το βάζετε κάτω, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στον δρόμο σας, αν το θέλετε πραγματικά θα το καταφέρετε. Και πάνω απ’ολα, να είστε αληθινοί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νάγια Κοντοστεργίου GNTM 5
Instagram / Νάγια Κοντοστεργίου

Ποια είναι η νεαρή κοπέλα

Η 18χρονη Νάγια ζει στη Νέα Σμύρνη και μόλις τελείωσε το σχολείο. Έχει ακόμα τρία αδέλφια, ένα κοριτσάκι από τη μαμά της και δύο αγοράκια από τον μπαμπά της. Στο GNTM έρχεται για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο μόντελινγκ, μιας και περίμενε να τελειώσει το σχολείο για να ακολουθήσει το όνειρο της, που δεν είναι άλλο από τη μόδα. Όταν ήταν μικρή ήταν αθλήτρια της ρυθμικής ενώ το παρατσούκλι της ήταν «Ποκαχόντας». Η ίδια δηλώνει πεισματάρα, φιλόζωη, προσαρμόσιμη και κοινωνική ενώ θεωρεί ότι το χαρακτηριστικό της, που θα την κάνει να ξεχωρίσει, είναι η επικοινωνία.

MOTTO: You get what you work for, not what you wish for