GNTM 5: «Κούρασες» - Αναστατώθηκε ολόκληρο το Twitter με τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Έλενα

«Mood κακιάς πεθεράς»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: «Κούρασες» - Αναστατώθηκε ολόκληρο το Twitter με τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Έλενα

Η δεύτερη δοκιμασία του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/10 και, όπως πάντα, κάποιες αρίστευσαν, ενώ κάποιες άλλες απογοήτευσαν. Η Έλενα Λυσάνδρου είναι μία από τις κοπέλες που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Ήδη ταλαιπωρήθηκε στην πρώτη φωτογράφιση, καθώς έχει υψοφοβία και το γεγονός πως βρέθηκε στον αέρα πάνω σε μία κούνια την έκανε να "λυγίσει", αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα στη συνέχεια.

Μπορεί η φωτογράφιση να ακουγόταν πιο εύκολη, όμως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η Βίκυ Καγιά ήδη είναι δυσαρεστημένη με την νεαρή κοπέλα, διότι θεωρεί πως δεν έχει πολλές ικανότητες. Αυτή η στιγμή της, λοιπόν, "έδεσε" το γλυκό, αφού τα λόγια που ξεστόμισε η κριτής για την εικόνα της δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Η ίδια ξέσπασε για άλλη μία φορά σε κλάματα, αλλά αυτό δεν πτόησε το διάσημο μοντέλο.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Έλενα του GNTM 5

Το Twitter παρακολουθώντας τα γεγονότα, δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει, καθώς οι τηλεθεατές θεώρησαν πως ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά της απέναντι στο κορίτσι, αφού είναι σαν να της "επιτίθεται" με κάθε ευκαιρία.

Ποια είναι η νεαρή παίκτρια

Η Έλενα είναι μόλις 18 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Σπουδάζει σχέδιο μόδας ενώ ονειρεύεται να ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ μέσα από το GNTM. Αν και δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά, έχει κάνει φωτογραφίσεις για εταιρείες μιας και είναι Influencer. Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 40 χιλιάδες ενώ στο Tik Tok τις 117 χιλιάδες και τα
likes τα 2 εκατομμύρια! Σαν άνθρωπος είναι ευγενική και πειθαρχημένη ενώ δηλώνει τελειομανής και πως πάντα πετυχαίνει τους στόχους της.

MOTTO: Ό,τι γίνεται, είναι για καλό