«Θα γίνουν άλλοι 4 γάμοι και κάποιοι...» - Το απόλυτο spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα γίνουν άλλοι 4 γάμοι και κάποιοι...» - Το απόλυτο spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο πρωταγωνιστής του Σασμού, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και για την ζωή του μετά τον γάμο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο).

Όσον αφορά, λοιπόν, το δραματικό σίριαλ, ο ίδιος εξήγησε πως ο Αστέρης είναι ένας πολύ πληγωμένος και θλιμμένος άνθρωπος, που δεν μπορεί να σκεφτεί αισιόδοξα σε αυτό το σημείο, ενώ προσπαθεί έμμεσα να "διαλύσει" τον εαυτό του. Ωστόσο, αποκάλυψε πως θα πραγματοποιηθούν, όχι ένας, αλλά 4 γάμοι, που θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές.

Οι αποκαλύψεις του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό

«Τα γυρίσματα δεν τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου “βαράμε”. Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει; Ο Αστέρης θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε και άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όποια επιλογή και εάν κάνει δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται».

«Θα γίνουν άλλοι 4 γάμοι και κάποιοι θα είναι ματωμένοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε για την προσωπική του ζωή: «Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί».

Οι σημερινές 12/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Το χθεσινό 11/10 επεισόδιο του Σασμού κατάφερε να ξεχωρίσει με το ειδύλλιο του Λευτέρη και της Θεοδώρας (δείτε τα tweets), το αποψινό 12/10 ωστόσο πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω μετά την σύλληψη του δολοφόνου του Άγγελου.

Επεισόδιο 15.

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική. Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη. Η άφιξη του Ευθύμη στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Στο ρόλο του Ευθύμη, ο Δημήτρης Αλεξανδρής.