«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα! Το γεγονός ότι...» - Η οργισμένη απάντηση της Σοφίας Μαργαρίτη στην Acun Medya

Μετά την ανακοίνωση για την αγωγή που έκανε κατά του Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα! Το γεγονός ότι...» - Η οργισμένη απάντηση της Σοφίας Μαργαρίτη στην Acun Medya

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση ζητά με την αγωγή της η Σοφία Μαργαρίτη που κατέθεσε εναντίον του Survivor, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που ισχυρίζεται πως έλαβε.

Μάλιστα, χθες 11/10, η Acun Medya, απάντησε στις κατηγορίες της με επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τραυματισμό της και πως η παίκτρια έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα (δείτε την εδώ).

Η Σοφία Μαργαρίτη, ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης 12/10 μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και έδωσε τις δικές της απαντήσεις.

Η απάντηση της Σοφίας Μαργαρίτη στην ανακοίνωση της Acun Medya

«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή με γύψο από το πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά; Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής, ξαφνικά σπάσω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Θερμαντική κρέμα αρχικά, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά».

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για την Σοφία Μαργαρίτη

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 29/5, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το εξώδικό τους δεν ελήφθη υπόψιν και θα προχωρήσουν με αγωγή.

«Συμμετείχε στο Survivor και κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό, αν θέλετε να το πιστέψετε. Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και να της δημιουργηθεί μετατραυματιστή αρθρίτιδα. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, να μην μπορεί ούτε να βαδίσει.

Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους, να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους… Η παραγωγή όφειλε να δει το μέγεθος της ζημιάς… Η μπότα με γύψο που της έβαλαν, δεν είχε καμία σχέση με το κάταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.