Είναι 45 ετών, με γκρίζα μούσια και καστανά μαλλιά - Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Ρουσσινού από το "Αυτή η νύχτα μένει"

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι 45 ετών, με γκρίζα μούσια και καστανά μαλλιά - Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Ρουσσινού από το

Την Δευτέρα 10/10 η σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" έκανε πρεμιέρα και σάρωσε όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Στο σίριαλ πρωταγωνιστεί η Ελένη Ρουσσινού, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα τις προάλλες και μίλησε για τον ρόλο της.

Εξήγησε περί τίνος πρόκειται, πως επηρεάζει την πλοκή, αλλά και ποια είναι τα συναισθήματά της για τον Στρατή, τον ανεκπλήρωτό της έρωτα.

Η αποκαλύψεις της Ελένης Ρουσσινού για την σειρά "Αυτή η νύχτα μένει"

«Εγώ εμφανίζομαι ως φλασμπακ στις επιθυμίες των ηθοποιών, αφού είμαι νεκρή στη σειρά. Η Μαρίνα είναι μία καλλιεργημένη κοπέλα, αναγκάστηκε να παντρευτεί τον δήμαρχο. Πάντα όμως ήταν ερωτευμένη με τον Στρατή, πάντα το περίμενε. Η Μαρίνα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα, θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. Δεν είχε καμία σχέση με τα μπουζούκια με η Μαρίνα. Συνέχεια θα είμαι στη σειρά σαν φλασμπακ, έχει πολλά μυστικά ο ρόλος μου» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Στην πραγματική ζωή όμως, η ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Αβρανά, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος και παρόλο που είναι πολλά χρόνια μαζί, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες, διότι προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι 45 ετών, γεννημένος στη Λάρισα και έχει λάβει πολλά βραβεία για τη δουλειά του, ακόμη και στο εξωτερικό, γεγονός που τον καθιστά περιζήτητο.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο ίδιος είχε δηλώσει: «Όταν σηκώνομαι το πρωί και κοιτάζω τον καθρέφτη, χαμογελάω. Ακόμα και σε πο­λύ δύσκολες εποχές όταν με την Ελένη, τη σύντροφο μου, δεν είχαμε να φάμε, ακόμα και τότε σηκωνόμουν ευδιάθετος γεμάτος αισιοδοξία».

Ελένη Ρουσσινού σύντροφος

Ελένη Ρουσσινού Αβρανάς