Παράτησε την υποκριτική και έφυγε από την Αθήνα - Που είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Νίκος Αναδιώτης

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράτησε την υποκριτική και έφυγε από την Αθήνα - Που είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Νίκος Αναδιώτης

Ο Νίκος Αναδιώτης πριν από λίγο διάστημα δημιούργησε μεγάλο "χαμό" με τις δηλώσεις σχετικά με την θέση της γυναίκας, ωστόσο έκτοτε όταν παραχωρεί συνεντεύξεις αναφέρεται μόνο στη σχέση του με την θρησκεία και στις αλλαγές που έχει αποφασίσει να κάνει στη ζωή του, δείχνοντας μεταμέλεια.

Αυτή τη φορά, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και εξήγησε πως δεν ασχολείται καθόλου πια με την υποκριτική, έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα, διότι δεν αντέχει να βρίσκεται στην πρωτεύουσα και πως η νέα του δουλειά έχει να κάνει με τον αθλητισμό, αφού άνοιξε δικό του γυμναστήριο.

Άλλαξε ζωή ο Νίκος Αναδιώτης

«Με μπουκώνει να έρχομαι στην Αθήνα. Κάποτε το απολάμβανα πλέον δεν μπορώ καθόλου. Την Βασιλική την διεκδίκησα και δεν ένιωσα ποτέ απογοήτευση. Αν θελήσει να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, εγώ είμαι έτοιμος. Έχουμε επιλέξει συνειδητά έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και αυτό αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά. Πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Λίγο μετά πρόσθεσε: «Πλέον δεν λαχταρώ πράγματα που ήθελα παλαιότερα, όπως για παράδειγμα ένα ωραίο αυτοκίνητο. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στον εαυτό μου».

Η μακροσκελής ανάρτηση του με τον διάλογο του Οσίου Παϊσίου με έναν Αμερικανό

Με αφορμή τη γιορτή του Οσίου Παΐσιου την Τρίτη 12/7, ο Νίκος Αναδιώτης θέλησε να προχωρήσει σε μία ανάρτηση προκειμένου να τον τιμήσει. Το μοντέλο που έχει δηλώσει ανοιχτά την πίστη του στον Θεό , δημοσίευσε μια φωτογραφία του με μία μακροσκελή λεζάντα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και έγραψε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α», έναν διάλογο του Οσίου Παϊσίου με έναν Αμερικανό.

«Συγκλονιστικός διάλογος του Οσίου Παϊσίου με έναν Αμερικανό.

– Τί κατόρθωμα κάνατε σαν έθνος μεγάλο που είστε;
– Πήγαμε στο φεγγάρι, μου απάντησε.
– Πόσο μακριά είναι, τον ρωτάω;
– Ας πούμε, μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα», μου λέει.
– Πόσα εκατομμύρια ξοδέψατε, για να πάτε στο φεγγάρι;
– Από το 1950 μέχρι τώρα, μου λέει, έχουμε ξοδέψει ποταμούς δολλαρίων.
– Στο Θεό πήγατε; τον ρωτάω.
– Πόσο μακριά είναι ο Θεός;
– Ο Θεός, μου λέει, είναι πολύ μακριά.
– Εμείς όμως, του λέω, μ’ ένα παξιμάδι πάμε στον Θεό!», έγραψε ο ηθοποιός και μοντέλο και ευχήθηκε χρόνια πολλά».

Αναδιώτης ανάρτηση Όσιος Παΐσιος