«Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος!» - Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

«Είναι κτήνη! Εγώ έτσι θα τους αποκαλώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος!» - Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 12/10 ο Δήμος Βερύκιος και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κύκλο παιδικής πορνογραφίας, με αφορμή τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο καταστηματάρχη στον Κολωνό (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις).

Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη με τις αποκαλύψεις να συγκλονίζουν, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου, στο άκουσμα των όσων έχουν αποκαλυφθεί, έδειξε φανερά τον εκνευρισμό της.

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον 53χρονο

«Είναι κτήνη! Εγώ έτσι θα τους αποκαλώ. Δεν θεωρώ ότι χωράνε κόμματα σε αυτή την υπόθεση! Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας που διαψεύδει την μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης υποστήριξε ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού για να υποβάλλει την καταγγελία ότι ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε το παιδί της, δεν έγινε δεκτή, ενώ την επόμενη ημέρα την έστειλαν στη ΓΑΔΑ.

Διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις αυτές δίνει με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, που διαψεύδει τις αναφορές σε ΜΜΕ για ολιγωρία των αστυνομικών στο ΑΤ Κολωνού, αλλά και την ίδια τη μητέρα του παιδιού.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε συνέχεια του από 08-10-2022 Δελτίο Τύπου, που αφορά τη σύλληψη δύο ημεδαπών κατηγορούμενων για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

  • Οι γονείς της ανήλικης μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, προκειμένου καταγγείλουν παράνομες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.
  • Από την εν λόγω Υπηρεσία ενημερώθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου οι γονείς της ανήλικης
    μετέβησαν την ίδια ημέρα και πραγματοποίησαν την καταγγελία τους.
  • Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ σημειώνεται ότι η εν λόγω Υπηρεσία τυγχάνει καθ’ ύλην αρμόδια και στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό για τη διερεύνηση τέτοιου είδους υποθέσεων.

Συνεπώς, αναφορές για ολιγωρία των αστυνομικών, σε τηλεοπτικές εκπομπές που αναπαράγονται και σε ιστοσελίδες, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.