«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να μην ακούει άλλο τον Αντώνη Ρέμο»

«Τον ακούει πολύ και μετά βγαίνει αυτό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Τετάρτης (12/10) μέσα από την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρης Κωστόπουλος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να αναφερθέι και ια τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δηλώσεις του Χάρη Κωστόπουλου

«Ο Νίκος Βέρτης θα έχει διάρκεια γιατί λειτουργεί πολύ το μυαλό του. Είναι μουσικός, τραγουδάει και καλά. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός και ο Αργυρός, εντάξει. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλός τραγουδιστής, αλλά πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να μην ακούει άλλο τον Αντώνη Ρέμο, τον ακούει πολύ και μετά βγαίνει αυτό».

Λίγα λόγια για το ποιος είναι ο Χάρης Κωστόπουλος

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Έχει γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά,[2] Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα. Έχει παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και έχει αποκτήσει δύο γιους Χρήστος και Ραφαήλ.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχει τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: "Με ξεχνάς", "Είσαι μια Θεά", "Τι αμαρτίες έχω κάνει", "Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα", "Εδώ σε θέλω καρδιά μου", "Πουλάω τρέλα" και "Πρώτο Θέμα". Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.