«Καλό θα ήταν να μπαίνει...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Ταλάντζεβ για τον ρόλο του Ντάνου στο Survivor All Star

«Δυστυχώς...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καλό θα ήταν να μπαίνει...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Ταλάντζεβ για τον ρόλο του Ντάνου στο Survivor All Star

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη ο Γιώργος Ταλάντζεβ, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor 5. Ο ίδιος ετοιμάζεται να φύγει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο, όμως μέχρι να συμβεί αυτό, θέλησε να μιλήσει για το παιχνίδι και να εκφράσει την άποψή του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο ο Ατζούν επιθυμεί διακαώς.

Ο ίδιος, λοιπόν, θεωρεί πως είναι λάθος που ο κόσμος έχει συνδυάσει το ριάλιτι επιβίωσης αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο, ωστόσο τόνισε πως δεν θα ήθελε να τον δει σε κάποιο άλλο ρόλο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ταλάντζεβ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star

«Εγώ αυτό που βλέπω δυστυχώς είναι ότι έχουμε συνδυάσει ένα Survivor μόνο με έναν Ντάνο. Καλό θα ήταν να μπαίνει ως παίκτης και όχι σαν παρουσιαστής», είπε χαρακτηριστικά.

''Φαλήρισε'' ο Tάλα - Δεν είχε να πληρώσει στο φαρμακείο του Μαρτίκα και το ''έριξε'' στο χορό

To Survivor 5 μπορεί να τελείωσε, ωστόσο πολλοί είναι οι πρώην παίκτες που ακόμη διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιώργος Ταλάντσεφ με τον Σπύρο Μαρτίκα, που παρά τη φιλία, στα οικονομικά ο δεύτερος δεν φαίνεται να χαρίστηκε στον πρώτο. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο Tik tok, όπου ο Τάλα επισκέπτεται το φαρμακείο του Μαρτίκα στο Κερατσίνι, ψωνίζει τα πάντα και στο τέλος δεν έχει να πληρώσει. Για αυτό και το ''έριξε'' στο χορό και στο τραγούδι.

Οι δύο πρώην διαγωνιζόμενοι, μαζί με τη Σοφιάννα ήταν από τις παρέες που διατηρήθηκαν και στην Αθήνα. Μάλιστα μετά την αποχώρηση του Μαρτίκα, οι δυο καλοί του φίλοι φρόντισαν να τον βγάλουν στην πρωτεύουσα για φαί και για ποτό, προτού πάει να συναντήσει την Βρισηίδα για να γίνει η επανασύνδεση. Στα stories που ανέβασαν εξυμνούν και τον παίκτη που κατάφερε να σπάσει μέχρι και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου στις υποψηφιότητες αποχώρησης.

Εφ' 'οσον λοιπόν δεν είχε να πληρώσει τα φάρμακα που ψώνισε από το κατάστημα του Μαρτίκα, άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι υπό τους ήχους του «Μας τελειώσαν τα λεφτά» του Χρήστου Δάντη, συντρόφου της Ασημίνας που επίσης είδαμε στο παιχνίδι.

«Τάλα κλαίω μαζί σου» σημείωσε στο βίντεο που ανέβασε ο Μαρτίκας