«Του έστειλα μήνυμα...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σπύρου Μαρτίκα στον Τριαντάφυλλο

Τα βρήκαν τελικά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Του έστειλα μήνυμα...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σπύρου Μαρτίκα στον Τριαντάφυλλο

Η Super Κατερίνα εντόπισε τον Σπύρο Μαρτίκα στους δρόμους της Αθήνας και βρήκε την αφορμή να τον ρωτήσει για την ζωή του, αλλά και για την πιθανότητα συμμετοχής του στον νέο κύκλο του Survivor. Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, μίλησε για το νέο του λουκ (δείτε εδώ την αντίδραση της Βρισηίδας), για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο και για πολλά ακόμη.

Όσον αφορά το All Star Game, φαίνεται πως θα ήθελε πολύ να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση από την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η συγγνώμη του Σπύρου Μαρτίκα στον Τριαντάφυλλο

«Επανήλθα στο προηγούμενο μου λουκ και αρέσει και στη Βρισηίδα. Δεν ξέρω γιατί έγραφαν ότι είμαι γκέι, δεν το κατάλαβα γιατί το έγραφαν», είπε αρχικά.

«Ζητάω συγγνώμη από τον Τριαντάφυλλο αν παρεξήγησε. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι δεν θεώρησα ότι είπα κάτι περίεργο. Τον θεωρώ πολύ έξυπνο γιατί εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα από το παιχνίδι και αναζωπύρωσε την καριέρα του», συμπλήρωσε εξηγώντας πως έχει λυθεί το θέμα μεταξύ τους.

Και κατέληξε: «Μακάρι να μου κάνουν και μένα πρόταση για το All Star Survivor».

Έτσι ερωτεύτηκε την Βρισηίδα μέσα στο Survivor

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας» όπου μίλησαν για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ καθώς μετά το τέλος του Survivor 5 όπου ήταν και το μέρος όπου γνωρίστηκαν μίλησαν τόσο για το ριάλιτι όσο και για την συγκατοίκησή τους στην Αθήνα (δείτε βίντεο από την Μύκονο με τα φιλιά τους)..

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε. Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που θα κάνει. Θέλω χρόνο… Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά, όχι κατευθείαν.» αποκάλυψε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω και θυμάμαι χαρακτηριστικά που είπα στην αδερφή μου ότι θα πάω για έναν μήνα γιατί δεν θα αντέξω. Ήταν τρομερά δύσκολο, αδιανόητο να αντέξω και έμεινα έξι μήνες.».