«Εκνευρίζομαι...» - "Κόλαφος" η Ιωάννα Σουλιώτη για το GNTM 5

Δεν μπορεί να το παρακολουθήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εκνευρίζομαι...» -

Η Ιωάννα Σουλιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πρωινό μας", την Πέμπτη 13/10, και δεν μίλησε ιδιαίτερα για την προσωπική της ζωή, αφού ήδη έχει εξηγήσει για τον γάμο και τον χωρισμό της, αλλά αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο GNTM, ως μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε πως δεν της αρέσει να παρακολουθεί το συγκεκριμένο σόου, διότι θεωρεί πως είναι υπερβολικό και πως ο τρόπος που η κριτική επιτροπή αντιμετωπίζει τους διαγωνιζόμενους δεν είναι καθόλου σωστός, εφόσον μιλάμε για παιδιά τις περισσότερες φορές.

Τα "καρφιά" της Ιωάννας Σουλιώτη για το GNTM 5

«Ξεκίνησα στο χώρο του μόντελινγκ στα 18 μου, αν και τότε ξεκινούσαν στα 16. Ο χώρος μού φέρθηκε πολύ καλά, δεν έχω κανένα παράπονο. Έκανα φωτογράφιση για την Vogue Ισπανίας, όταν εδώ δεν ήθελαν Ελληνίδες στα περιοδικά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε:: «Έχω δει φέτος λίγο το GNTM, μου φαίνεται υπερβολικό. Οι οντισιόν που βλέπετε στο GNTM δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κοπέλα σε κάστινγκ και να της πουν ότι είναι χοντρή ή ότι πρέπει να ξυρίσει τα μαλλιά της».

«Εκνευρίζομαι με το GNTM γιατί δεν καταλαβαίνουν την ψυχολογία των παιδιών που εκτίθενται σε πανελλαδικό επίπεδο. Αυτό για την ψυχολογία είναι βαρύ και δεν μου αρέσει», κατέληξε.

Έξαλλο και το Twitter με τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στο σόου

Η δεύτερη δοκιμασία του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/10 και, όπως πάντα, κάποιες αρίστευσαν, ενώ κάποιες άλλες απογοήτευσαν. Η Έλενα Λυσάνδρου είναι μία από τις κοπέλες που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Ήδη ταλαιπωρήθηκε στην πρώτη φωτογράφιση, καθώς έχει υψοφοβία και το γεγονός πως βρέθηκε στον αέρα πάνω σε μία κούνια την έκανε να "λυγίσει", αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα στη συνέχεια.

Μπορεί η φωτογράφιση να ακουγόταν πιο εύκολη, όμως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η Βίκυ Καγιά ήδη είναι δυσαρεστημένη με την νεαρή κοπέλα, διότι θεωρεί πως δεν έχει πολλές ικανότητες. Αυτή η στιγμή της, λοιπόν, "έδεσε" το γλυκό, αφού τα λόγια που ξεστόμισε η κριτής για την εικόνα της δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Η ίδια ξέσπασε για άλλη μία φορά σε κλάματα, αλλά αυτό δεν πτόησε το διάσημο μοντέλο.

Το Twitter παρακολουθώντας τα γεγονότα, δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει, καθώς οι τηλεθεατές θεώρησαν πως ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά της απέναντι στο κορίτσι, αφού είναι σαν να της "επιτίθεται" με κάθε ευκαιρία.