Ενώπιως Ενωπίω: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Έγινε γνωστό πως...

Ποιος θα είναι ο αποψινός (13/10) καλεσμένος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα υποδεχτεί απόψε στις 23.00 στο πλατό της εκπομπής, «Ενώπιος Ενωπίο»(δείτε εδώ πώς τα πήγε στην πρεμιέρα σε νούμερα τηλεθέασης) την Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός θα μιλήσει για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία φέρει την υπογραφή της.

Η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίο

Αναφέρεται στο πώς στήθηκε η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στο διεθνές της καστ, στα εντυπωσιακά γυρίσματα, αλλά και σε ό,τι συνέβαινε όταν έκλεινε η κάμερα. Mέσα σε όλα η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγάλο της παράπονο, τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της πως αντί για τη διπλωματία βρέθηκε στο θέατρο αλλά και ποιοι ήταν οι μεγάλοι έρωτες της ζωής της.

Ακόμα, η Μιμή Ντενίση μιλά για όσα θυμάται από τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη; Τέλος, αναφέρεται στην κόρη της και αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια. Απόψε στις 23:00, η Μιμή Ντενίση μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

Μιμή Ντενίση

Σπάνια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο πριν 40 χρόνια

Η Μιμή Ντενίση έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει 2,5 γάμους. Ο ένας από αυτούς ήταν με τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για περίπου 7 χρόνια, από το 1981 έως το 1988. Για εκείνον ήταν ο δεύτερος γάμος του, αφού πρότινος ήταν νυφευμένος με την Ξένια Καλογεροπούλου, ενώ για εκείνη ήταν ο πρώτος της.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 1981 στον ιερό ναό της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης. Οι φωτογραφίες εκείνης της εποχής ήταν σπάνιες, ωστόσο εμείς βρήκαμε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το αγαπημένο ζευγάρι. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αιθωμιανάκης ήταν εκείνος που έκανε τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο συλλέκτης διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από ρετρό φωτογραφίες σπουδαίων καλλιτεχνών και κάθε του ανάρτηση έχει ενδιαφέρον. H φωτογραφία, όπως σημειώνει ο ίδιος στη λεζάντα, είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό «Σούπερ Κατερίνα», τον Αύγουστο του 1981.

Στο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε την υπέροχη Μιμή Ντενίση με έντονο κραγιόν και μακιγιάζ στα μάτια, με μαζεμένα τα μαλλιά της και ένα μεγάλο λευκό λουλούδι στο πλάι του κεφαλιού της, ενώ στα λευκά είναι ντυμένος και ο γαμπρός.