Δημόσια έκκληση από τον Βασίλη Μπισμπίκη - «Χρειάζομαι την βοήθειά σας...»

Η ανάρτησή του στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, με αφορμή τον βιασμό της 12χρονης από ον Κολωνό δεν δίστασε να εκφέρει και την δική του άποψη με μια εξόργισμένη ανάρτηση -δείτε την εδώ.

Έτσι λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να κάνει αυτή τη φορά μια δημόσια έκκληση προς τους ακόλουθούς του στο instagram προκειμένου να τον βοηθήσουν στην ανεύρεση του σκύλου του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αλλά και λεπτομέρειες για τον τόπο όπου χάθηκε.

Η δημόσια έκκληση του Βασίλη Μπισμπίκη

«Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έχασα τον σκύλο μου απόψε στις 23.00 στα σύνορα Πεύκης Αμαρουσίου. Είναι ο μαύρος σκυλάκος με το πορτοκαλί λουράκι και ακούει στο όνομα Τάισον».

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τα όλα όσα είπε εκείνη για τον ίδιο στην Super Κατερίνα.

Είναι δύσκολη η αλήθεια;

Φυσικά και είναι. Θέλει μια διαχείριση πότε επιλέγεις να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Να μη γίνεσαι κυνικός, εννοώ.

Εσείς έχετε επιλέξει να είστε αληθινός;

Ναι. Η αλήθεια ή οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στη ζωή συμβαίνουν πάντα βίαια.

Αντέχετε τις αλλαγές;

Τις αντέχω ή τουλάχιστον, αυτό έχει δείξει η ζωή μου

Στη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για εσάς με τα ωραιότερα λόγια που θα μπορούσε να πει ένας ερωτευμένος άνθρωπος για το σύντροφό του. Εσείς τι αγαπάτε σε εκείνη;

Θα σας πω αυτό μόνο: Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου.

Η ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή