Αχώριστη η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη - Η τρυφερή αναάρτηση από την βραδινή έξοδό τους

«Ευτυχισμένη νονά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή όπου πριν από λίγες ημέρας είχαν και επέτειο στην σχέση τους -δείτε εδώ πόσα χρόνια είναι μαζί.

Φυσικά, η ίδια παραμένει ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς καθώς απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Ανάμεσα με τα άτομα που περνάει αρκετά χρόνο είναι και η αγαπημένη της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία όπως έγινε γνωστό θα γίνει η νονά του παιδιού τους.

Έτσι λοιπόν, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες όπου την βλέπουμε να ποζάρει στο θέατρο Άλσος. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένη νονά».

Η τρυφερή ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την Μαίρη Συνατσάκη

Χαμός με την φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και Youtuber φαίνεται πως η κύηση δεν την εμποδίσει από το να είναι καλή νοικοκυρά και να καθαρίζει το σπίτι της για αυτό και δεν δίστασε να ανέβει πάνω στον πάγκο της κουζίνας για να καθαρίσει το ψυγείο στο σπίτι της, το οποίο και έχει ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε κάποια σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους followers της να σχολιάζουν τόσο την φουσκωμένη της κοιλίτσα, όσο και το γεγονός όμως ότι ήταν επικίνδυνο που ανέβηκε σε ύψος.

Γι' αυτό και η ίδια λίγο αργότερα τους ενημέρωσε πως την πρόσεχαν δύο άνθρωποι αλλά και τα τρία γατάκια της.

undefined

undefined