«Πολλές φορές με στεναχώρησε η...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για το παράπονό της

H σπάνια εμφάνιση της αδερφής της και η αποκάλυψη για τον μεγάλο της έρωτα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Facebook/ Μιμή Ντενίση
Facebook/ Μιμή Ντενίση

Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Ενώπιος Ενωπίω» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά της όπου αποκάλυψε το μεγάλο της παράπονο, τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της και ποιοι ήταν οι μεγάλοι έρωτες της ζωής της.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και για την "Σμύρνη μου αγαπημένη" όπου καθήλωσε για τα καλά τους τηλεθεατές - δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter.

Οι δηλώσεις της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίο»

Ποιο είναι το παράπονό της

«Δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψουμε, κάποιοι άνθρωποι που μας πολεμάνε, να μας κάνουν να παρατήσουμε την αγάπη και το πάθος μας. Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. Αμφιβάλλω για ότι πράγμα δεν έχω γνώση ή για ότι δεν έχω κάνει καλά. Πολλοί άνθρωποι το λένε και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά είμαι πολύ αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και των άλλων και δουλεύω πάρα πάρα πολύ.

Την κριτική, όταν πρόκειται περί κριτικής, την δέχομαι πάρα πολύ άνετα και την επιδιώκω. Για αυτό και δεν είχα ποτέ «αυλή». Δηλαδή θα έρθει η βοηθός μου, θα έρθει η αδελφή μου, θα έρθεις εσύ και θα πεις πως «δεν είναι ωραίο αυτό που φοράς σε αυτή τη σκηνή, είναι υπερβολικό» ή «δεν είναι ωραία γραμμένη αυτή η σκηνή».

Μπορεί και να την σκίσω επί τόπου. Τώρα τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι πολύ στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε και λίγο να το φτάσουμε στα άκρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχώρησαν ποτέ. Πολλές φορές με στεναχώρησε αυτό. Άνθρωποι είμαστε αλλά δεν είναι κάτι που θα με σταμάταγε ποτέ.

Όταν είσαι σε ένα θέατρο με 1000 άτομα κάθε μέρα, που σε αγαπούν και σου το δείχνουν, δεν μπορεί να επηρεαστείς από έναν! Και γιατί να σε επηρεάσει ένας όταν έχεις χιλιάδες που σε αγαπούν; Τώρα με τη Σμύρνη, πάω στη Μακεδονία και περπατώ στο δρόμο και έρχονται με δάκρυα στα μάτια και με φιλάνε στον δρόμο. Γιατί αισθάνονται ότι αναπλήρωσα ένα κενό που υπήρχε από την πολιτεία».

Ο μεγάλος έρωτας με τον Γιάννη Φέρτη

«Ερωτεύτηκα τον Γιάννη Φέρτη στον «Συμβολαιογράφο». Ο Γιάννης είχε αυτή την υπέροχη φωνή, τον έβλεπα και τρελαινόμουν. Έλιωνα. Στη διάρκεια του σήριαλ νομίζω με ερωτεύτηκε και εκείνος και μετά από έναν χρόνο περίπου παντρευτήκαμε. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Όσο ταλέντο και να έχουμε πάντα υπάρχει κάποιος που μας δίνει μια «κλωτσιά».

Ο Γιάννης Φέρτης με έκανε πρωταγωνίστρια πλάι του, ενώ ήταν εκείνος το πρώτο όνομα. Κάναμε πολύ ωραία έργα μαζί, μου είχε τόση εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Με έκανε να έχω πρωτοβουλία. Δεν ερωτεύεσαι ανθρώπους που μοιάζεις στον χαρακτήρα, πάντα θα τον εκτιμώ.

Εξαρχής ήμασταν πολύ διαφορετικοί, για αυτό και η έλξη. Σύντομα έγινα εγώ η πιο γνωστή από τους δυο μας και αυτό έφερε μια κρίση. Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήμασταν πολύ όμοιοι μεταξύ μας. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατός του» παραδέχτηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με την αδερφή της

Μια έκπληξη επεφύλασσαν στην Μιμή Ντενίση, αφού στην οθόνη της εκπομπής εμφανίστηκε η αγαπημένη της αδελφή, Σοφία όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η αδερφή μου ήταν ένα πολυτάλαντο παιδί, μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Το ταλέντο της το δραματικό αλλά και το κωμικό – γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι κωμικός κυρίως- έχει εμφανιστεί από την παιδική μας ηλικία. Ήμουν από τότε η μεγάλη φαν της αδερφής μου και παραμένω. Για εμένα είναι το αδερφάκι μου, το στήριγμά μου, η χαρά μου, η συνομιλήτριά μου στα σοβαρά και τα αστεία, ο άνθρωπος που λατρεύω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την αδερφή μου, το προστάτη μου.

Το μικρόβιο της υποκριτικής είχε μπει από πολύ νωρίς στη γνωστή ηθοποιό και μάλιστα η μικρή τότε Μιμή διοργάνωνε και «παραστάσεις» με κοινό της την αδερφή της και τα παιδιά της γειτονιάς. Καθόμουν εκεί και πήγαινε το αδερφάκι μου και έπαιζε διαφορετικούς ρόλους και μάζευε και τα παιδιά της γειτονιάς. Πάντα ήταν σε ρόλους βασιλικούς και πριγκιπικούς και εμείς την παρακολουθούσαμε σαν χαζοί».