Μαρία Λέκκα: Τον κρατάει γενικά κρυφό - Η μόνη φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον 34χρονο μεγαλοεπιχειρηματία σύζυγό της

Στον γάμο τους τραγούδησαν Ρουβάς, Πέγκυ Ζήνα και Χάρης Βαρθακούρης ενώ οι moet έρεαν άφθονες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Λέκκα: Τον κρατάει γενικά κρυφό - Η μόνη φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον 34χρονο μεγαλοεπιχειρηματία σύζυγό της

Η Μαρία Λέκα γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1997, έχει μεγαλώσει στη Ζάκυνθο και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ και το κοινό την γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks όπου είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εκκεντρικές και στιλάτες εμφανίσεις της.

Τον Ιούλιο του 2022 δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της σύντροφο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το δαχτυλίδι υπερπαραγωγή που της έδωσε και το πάρτι που διοργάνωσαν στη Μύκονο) που... όλοι τον ακούμε αλλά λίγοι έχουν την τύχη να τον δουν! Η ίδια η Μαρία το μόνο που έχει αποκαλύψει για εκείνον σε Q&A στο προφίλ της είναι πως είναι 34χρονών και μεγαλοεπιχειρηματίας. Πριν από λίγες, ημέρες, ωστόσο, που έγινε ο γάμος κυκλοφόρησε μόνο ένα στιγμιότυπο μαζί του, μια φωτογραφία για την ακρίβεια από την ώρα που φορούσαν τα στέφανα.

Η Μαρία Λέκα με τον σύζυγό της

Μαρία Λέκα σύζυγος

Να τονίσουμε πως στο πάρτι υπερπαραγωγή που έστησαν για τον γάμο τραγούδι ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και ο Χάρης Βαρθακούρης (δείτε εδώ βίντεο) ενώ πριν γίνει το γλέντι το ζευγάρι είχε νοικιάσει μια συγκλονιστική διώροφη βίλα για την προετοιμασία.

Γάμος Μαρίας Λέκα