Έξαλλο το twitter με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δεκάδες οι αντιδράσεις λόγω του ρόλου της στον Σασμό

«Κύριε @alphatvgreece βρες τρόπο να επανορθώσεις σύντομα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλο το twitter με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δεκάδες οι αντιδράσεις λόγω του ρόλου της στον Σασμό

Χαμός επικράτησε με το χθεσινόβραδινό (13/10) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Σασμός, λόγω κάποιων σκηνών. Αρχικά οι χρήστες του twitter έφεραν τα πάνω κάτω με την συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ οι οποίοι ενώ αγαπιούνται ξέρουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί μετά τα όσα έχουν συμβεί (ωστόσο, θα τα ξαναβρούν).

Ωστόσο, δεκάδες ήταν οι αντιδράσεις και με μια σκηνή που είχε η ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική) με τον Δημήτρη Λάλο (Μαθιό). Το ζευγάρι τσακώθηκε πολύ λόγω του Νικηφόρου ο οποίος κυκλοφορεί με όπλο στο Ηράκλειο, για να προστατευτεί από τους Βρουλάκηδες.

Η Βασιλική λοιπόν έγιναν έξαλλη και ξεκίνησε να φωνάζει στον Μαθιό, ο οποίος όμως δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός και της μιλούσε ήρεμα και γλυκά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν στο twitter πως οι σεναριογράφοι πρέπει να επανορθώσουν καθώς το ξέσπασμα της προς τον σύντροφό της ήταν εντελώς άκυρο.

Τα tweets για τον Σασμό και την Λαμπροπούλου

Λίγα λόγια για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παίξει και σκηνοθετήσει στο Θέατρο (Αμόρε, Εθνικό). Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή από τη σειρά του Mega Channel Εραστής δυτικών προαστίων, μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Με την εμφάνισή της στην ταινία Ο Βασιλιάς του Νίκου Γραμματικού εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Shooting Stars στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Τρεις Ευχές και Περί Ανέμων και Υδάτων και Έρωτας όπως έρημος και Εραστής Δυτικών Προαστίων και Επτά Θανάσιμες Πεθερές και Le Dernier Seigneur des Balkans και Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ και Φάρος και Ίχνη και Υπάρχουν άντρες και άντρες ,Είναι Στιγμές, Όρκος Σιωπής ,Οι Συμμαθητές και Σασμός.