Άφωνη η Μιμή Ντενίση στο Ενώπιος Ενωπίω - Τι συνέβη;

Η έκπληξη της παραγωγής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφωνη η Μιμή Ντενίση στο Ενώπιος Ενωπίω - Τι συνέβη;

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας του τηλεοπτικού της βήματος, με την σειρά "Σμύρνη μου αγαπημένη", την οποία και σκηνοθετεί. Έχει κάνει ήδη μεγάλη επιτυχία, καθώς τα σχόλια στο Twitter παίρνουν "φωτιά" σε κάθε επεισόδιο και αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω.

Η ίδια συζήτησε με τον παρουσιαστή για διάφορες πτυχές της ζωής της και ξαφνικά στην οθόνη του στούντιο και στην τηλεφωνική εμφανίστηκε ένα πολύ γνώριμο και αγαπημένο πρόσωπο της. Για λίγα δευτερόλεπτα έμεινε άφωνη, ωστόσο μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβη, το χαμόγελο δεν έσβησε από το πρόσωπό της.

Η έκπληξη της Μιμής Ντενίση στο Ενώπιος Ενωπίω

Ο λόγος για την αδερφή της, Σοφία Ντενίση, με την οποία μοιάζει αρκετά.

«Η αδερφή μου ήταν ένα πολυτάλαντο παιδί, μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Το ταλέντο της το δραματικό αλλά και το κωμικό, γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι κωμικός κυρίως, έχει εμφανιστεί από την παιδική μας ηλικία. Ήμουν από τότε η μεγάλη φαν της αδερφής μου και παραμένω. Για εμένα είναι το αδερφάκι μου, το στήριγμά μου, η χαρά μου, η συνομιλήτριά μου στα σοβαρά και τα αστεία, ο άνθρωπος που λατρεύω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την αδερφή μου, το προστάτη μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το μικρόβιο της υποκριτικής είχε μπει από πολύ νωρίς στη γνωστή ηθοποιό και μάλιστα η μικρή τότε Μιμή διοργάνωνε και "παραστάσεις" με κοινό της την αδερφή της και τα παιδιά της γειτονιάς. Από μικρή, καθόμουν εκεί πέρα και πήγαινε το αδερφάκι μου και έπαιζε διαφορετικούς ρόλους και μάζευε και τα παιδιά της γειτονιάς. Πάντα ήταν σε ρόλους αρχηγικούς, πριγκιπικούς, βασιλικούς και εμείς την παρακολουθούσαμε σαν χαζοί. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που έκανε καλά γιατί έγραφε καταπληκτικά από μαθήτρια».

Μάλιστα, "έκλεισε" με μία φράση που τους έλεγε ο πατέρας τους: «Ότι και να γίνετε στη ζωή σας, να είστε πρώτες σε αυτό που θα κάνετε».

Μιμή Ντενίση αδερφή Ενώπιος Ενωπίω

Ποιο είναι το παράπονο της ηθοποιού

Η γνωστή ηθοποιός, στην ίδια συνέντευξη "άνοιξε" την καρδιά της και έτσι αποκάλυψε δημόσια ποιο είναι το μεγάλο της παράπονο.

«Δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψουμε, κάποιοι άνθρωποι που μας πολεμάνε, να μας κάνουν να παρατήσουμε την αγάπη και το πάθος μας. Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. Αμφιβάλλω για ότι πράγμα δεν έχω γνώση ή για ότι δεν έχω κάνει καλά. Πολλοί άνθρωποι το λένε και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά είμαι πολύ αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και των άλλων και δουλεύω πάρα πάρα πολύ.

Την κριτική, όταν πρόκειται περί κριτικής, την δέχομαι πάρα πολύ άνετα και την επιδιώκω. Για αυτό και δεν είχα ποτέ «αυλή». Δηλαδή θα έρθει η βοηθός μου, θα έρθει η αδελφή μου, θα έρθεις εσύ και θα πεις πως «δεν είναι ωραίο αυτό που φοράς σε αυτή τη σκηνή, είναι υπερβολικό» ή «δεν είναι ωραία γραμμένη αυτή η σκηνή».

Μπορεί και να την σκίσω επί τόπου. Τώρα τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι πολύ στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε και λίγο να το φτάσουμε στα άκρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχώρησαν ποτέ. Πολλές φορές με στεναχώρησε αυτό. Άνθρωποι είμαστε αλλά δεν είναι κάτι που θα με σταμάταγε ποτέ.

Όταν είσαι σε ένα θέατρο με 1000 άτομα κάθε μέρα, που σε αγαπούν και σου το δείχνουν, δεν μπορεί να επηρεαστείς από έναν! Και γιατί να σε επηρεάσει ένας όταν έχεις χιλιάδες που σε αγαπούν; Τώρα με τη Σμύρνη, πάω στη Μακεδονία και περπατώ στο δρόμο και έρχονται με δάκρυα στα μάτια και με φιλάνε στον δρόμο. Γιατί αισθάνονται ότι αναπλήρωσα ένα κενό που υπήρχε από την πολιτεία».