Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η ημερομηνία της βάφτισης του γιου τους και όλες οι λεπτομέρειες

«Θέμα θα είναι η ζούγκλα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η ημερομηνία της βάφτισης του γιου τους και όλες οι λεπτομέρειες

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησαν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, όπου ανακοίνωσαν την ημερομηνία της βάφτισης του γιου τους (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), ενώ έδωσαν και όλες τις λεπτομέρειες αποκαλύπτοντας πως θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση του γιου Σόμμερ - Παπαδάκη

«Μέσα σε δύο χρόνια τα κάναμε όλα μαζί. Ευτυχώς μας ευλόγησε ο θεός ήρθε το πρώτο μας παιδάκι, μετά ήρθε γρήγορα και το δεύτερο και καλύτερα κιόλας γιατί δεν ξέρω αν θα μπαίναμε εύκολα ξανά σε αυτή τη διαδικασία μετά από χρόνια», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Η Βαλεντινή Παπαδάκη στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Και οι δύο εγκυμοσύνες μου είναι πολύ καλές. Με τον γιο μου έχω μονή δεν θέλω να τον αφήνω μόνο του, για αυτό τον παίρνουμε παντού μαζί. Πριν γεννηθεί ο Ιάσονας η Βαλεντίνη έλεγε εγώ δεν θέλω να γίνω η Ελληνίδα μαμά και να είμαι από πάνω, αλλά νομίζω έγινε χειρότερη από αυτό. Για εμένα το παιδί είναι μεγεθυντικός φακός, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση, θα γίνει μεγαλύτερο και αν είναι καλή η σχέση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη».

Όσον αφορά στη βάπτιση του γιου τους, Ιάσονα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/10, αποκάλυψαν: «Η βάπτιση του γιου μας και το θέμα θα είναι η ζούγκλα. Θέλαμε να είναι σε στενό κύκλο και θα έχω 150 καλεσμένους».

Το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένουν

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στις 7/9 μάλιστα βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -η οποία έμεινε άφωνη όταν τους είδε- και δεν δίστασαν να αποκαλύψουν στον αέρα το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Με το που γνωριστήκαμε μετά από λίγο κλειστήκαμε σε ένα σπίτι. Ότι περνάει ένα ζευγάρι σε τρία χρόνια, εμείς τα περάσαμε σε έξι μήνες», είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ μετά αποκάλυψαν πως περιμένουν κοριτσάκι.

«Και το πρώτο παιδί θέλαμε να είναι κοριτσάκι. Όταν μας το ανακοίνωσε ο γυναικολόγος μας, με κοιτάει στα μάτια και λέει… αγόρι. Η Βαλεντίνη έκανε μία εβδομάδα για να το ξεπεράσει», είπε ο Κώστας Σόμμερ.

«Ήθελα κορίτσι, τα φρου φρου, τα κοτσιδάκια… Και το δεύτερο να ερχόταν αγόρι δεν με ένοιαζε», συμπλήρωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.