«Σαν να τρώω μια κλωτσιά στο στομάχι» - Θρήνος για τον Κώστα Μπακογιάννη

Το σπαρακτικό του "αντίο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 43 του χρόνια, μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο (δείτε εδώ ακριβώς από τι έπασχε τα δύο τελευταία χρόνια).

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος φαίνεται φανερά συγκλονισμένος με τον θάνατο του, το ίδιο και η Σοφία Μπεκατώρου.

Ο Δήμαρχος προχώρησε λοιπόν σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το δικό του "αντίο" στον Ολυμπιονίκη.

Το "αντίο" του Κώστα Μπακογιάννη στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

«Δεν ξέρω πότε ένιωσα τελευταία φορά έτσι. Σαν να τρώω μια κλωτσιά ταεκβοντο στο στομάχι. Αυτή ίσως είναι η πιο γερή κλωτσιά που έδωσε ποτέ ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που, ακόμη και με τον τραγικό του θάνατο, μας έδωσε ένα σπουδαίο μάθημα ζωής, σκαρφαλώνοντας σε ένα ακόμη βάθρο. Στο πιο ψηλό. Σε εκείνο της εκτίμησης και του θαυμασμού όλων μας. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δεν ξέρω πότε ένιωσα τελευταία φορά έτσι. Σαν να τρώω μια κλωτσιά ταεκβοντο στο στομάχι. Αυτή ίσως είναι η πιο γερή...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Thursday, October 13, 2022

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του - Η επιθυμία της οικογένειας

Συναθλητές, φίλοι και συγγενείς είναι συντετριμμένοι (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του) και αναμένεται, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία αύριο, Σάββατο 15/10.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 16:00 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 15:00, η σορός του θα εκτεθεί προς χαιρετισμό.O ενταφιασμός του θα γίνει στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα: Φλόγα- Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Αποχαιρετούμε τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, υιό, αδελφό, θείο, φίλο και σύντροφο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στον Ιερό...

Posted by Alexandros Nikolaidis on Friday, October 14, 2022