«Καλό σου ταξίδι...» - Πένθος για τον Αλέξη Τσίπρα

Η συγκινητική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καλό σου ταξίδι...» - Πένθος για τον Αλέξη Τσίπρα

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο κι όχι μόνο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, ύστερα από μια διετή μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ από ποια σπάνια άρρωστη έπασχε).

Πολλοί τον αποχαιρέτησαν δημόσια, ανάμεσα σε εκείνους και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας. Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής.

Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα...

Posted by Alexis Tsipras on Thursday, October 13, 2022

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Συναθλητές, φίλοι και συγγενείς είναι συντετριμμένοι (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του) και αναμένεται, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία αύριο, Σάββατο 15/10.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 16:00 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 15:00, η σορός του θα εκτεθεί προς χαιρετισμό.O ενταφιασμός του θα γίνει στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα: Φλόγα- Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Αποχαιρετούμε τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, υιό, αδελφό, θείο, φίλο και σύντροφο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στον Ιερό...

Posted by Alexandros Nikolaidis on Friday, October 14, 2022