«Όταν δεν μιλάει το ζευγάρι, είναι η αρχή της καταστροφής» - Η αναφορά της Βάσως Λασκαράκη για το διαζύγιό της

«Το ζευγάρι είναι καλό να λύνει τα προβλήματά του μόνο του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Glomex
Glomex

Το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Ελένη» με αφορμή τη νέα σειρά, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης έκανε στην πρεμιέρα) όπου πρωταγωνιστεί. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα επαγγελματικά της, ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη

Αναφερόμενη για τη νέα σειρά του MEGA είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ…όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης κάνουν δουλειά, είπα “τέλος, αυτό ήταν”.

Τον Φλεβάρη με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης να με ρωτήσει κάτι για έναν ηθοποιό και του λέω “Θανάση τι ετοιμάζετε;” και μου λέει “αυτό, σε ενδιαφέρει;” και του απαντώ “Θανάση, με κοροϊδεύεις;”».

Ερωτώμενη για το τι μπορεί να φθείρει έναν γάμο απαντά: «Νομίζω όταν δεν μιλάει το ζευγάρι. Είναι η αρχή της καταστροφής. Όταν δεν θέλεις να το επικοινωνήσεις, κατά βάθος δεν θέλεις και να το λύσεις».

«Η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της...»

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την κόρη της, Εύα όπου της έχει τεράστια αδυναμία.

«Μου έχει λείψει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της. Ποτέ δεν θα της το πω όμως γιατί έτσι δημιουργούνται ενοχές στο παιδί» εξομολογήθηκε λέγοντας πως τα παιδιά σε ένα διαζύγιο δεν είναι αντικείμενα.

«Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις» εξήγησε.

Όσον αφορά την σειρά που πρωταγωνιστεί είπε: «Με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης Παπαθανασίου να με ρωτήσει κάτι για έναν άλλο ηθοποιό και τον ρώτησα εάν ετοιμάζουν κάτι…με ρώτησε εάν με ενδιαφέρει και του απάντησα “με κοροϊδεύεις;”».