"Τσακίζει" κόκαλα η νέα ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μετά την απώλειά του

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Για δυο ολόκληρα χρόνια ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδωσε σκληρή μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου (δείτε εδώ) ωστόσο όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (14/10) ο γνωστός Ολυμπιονίκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο θάνατός του έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι λένε το τελευταίο "αντίο" μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα, τραγική φιγούρα είναι η σύζυγό του, Δώρα Τσαμπάζη η οποία όλη αυτή τη περίοδο στάθηκε στο πλευρό του σαν "βράχος".

Μάλιστα, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τον αγαπημένο της, στην οποία γράφει χαρακτηριστικά: «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε».

Η σπαρακτική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ανάρτηση συζύγου Νικολαίδη

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του - Η επιθυμία της οικογένειας

Συναθλητές, φίλοι και συγγενείς είναι συντετριμμένοι (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του) και αναμένεται, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία αύριο, Σάββατο 15/10.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 16:00 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 15:00, η σορός του θα εκτεθεί προς χαιρετισμό.O ενταφιασμός του θα γίνει στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα: Φλόγα- Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Αποχαιρετούμε τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, υιό, αδελφό, θείο, φίλο και σύντροφο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στον Ιερό...

Posted by Alexandros Nikolaidis on Friday, October 14, 2022