Κολωνός: «Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με...» - Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για τη φωτογραφία με τον 53χρονο

«Είναι πράγματα ανούσια κοινωνικών συναναστροφών»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κολωνός: «Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με...» - Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για τη φωτογραφία με τον 53χρονο

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε εκδήλωση του Δήμου Χαλανδρίου και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί, τον ρώτησαν για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε (δείτε την εδώ) με τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ωστόσο, η απάντηση που έδωσε φάνηκε πως εκνεύρισε την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία του απάντησε μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Η απάντηση του Πατούλη για την φωτογραφία με τον 53χρονο

«Μη χαλάμε αυτή την όμορφη βραδιά με πράγματα που είναι ανούσια κοινωνικών συναναστροφών που κάποιοι ήθελαν να το κάνουν πολιτική σπέκουλα. Αυτό που έγινε είναι μία επαίσχυντη, δολοφονική και εγκληματική ενέργεια, όπως όμως είναι εγκληματική και η σπέκουλα που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν εις βάρος προσωπικοτήτων και ιστοριών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής.

«Είναι πολύ ατυχής η σύγκριση. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε αυτά. Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και σε μια αμηχανία. Αλλά το να “μην ασχοληθούμε με ασήμαντα πράγματα” ή να συγκρίνουμε το κατά πόσο εγκληματικό είναι αυτό με την πολιτική σπέκουλα είναι εξαιρετικά ατυχές», του απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για την γνωριμία με τον 53χρονο

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή T-live για την γνωριμία της με τον 53χρονο που κατηγορείται πως βίαζε 12χρονη και την εξέδιδε. Συγκεκριμένα, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του, πορνογραφία και μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το γεγονός, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες τους με πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει σάλος. Στο προφίλ του στο facebook έχει αναρτήσει επίσης φωτογραφίες με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

«Εγώ τον είχα δει μία δύο φορές, κάποιες φορές που ερχόταν σε κάποιες πολιτικές συγκεντρώσεις κτλ. Φωτογραφιζόταν! Πιεστικός κτλ. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ το μέγεθος. Το μέγεθος είναι συγκλονιστικό. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη! Είμαστε όλοι γονείς» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Συγκλονίζομαι, και τελικά πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας, τις παρέες που κάνουν, να είμαστε δίπλα τους, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος».