ΣΚΑΪ: Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στο πρόωρο τέλος του Love Island της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Δεν είμαι η αρμόδια για να σχολιάσω τα νούμερα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, «Happy Day», το ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Love Island» ετοιμάζεται για πρόωρο τέλος καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τον τελευταίο καιρό μετά από την πρεμιέρα δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά.

Ανάμεσα στα άτομα που στηρίζουν όσο τίποτα άλλο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την οποία μάλιστα την βλέπουμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο ριάλιτι της αγάπης είναι και η Έλενα Χριστοπούλου όπου της έχει τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekened» την "τσάκωσε" και δεν δίστασε δημοσιογράφος της εκπομπής να την ρωτήσει τόσο για το πρόωρο τέλος του Love Island όσο για για τον Άγγελο Μπράτη.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

«Μου αρέσει πολύ το Love Island, με δυσκολεύει όμως που ξενυχτάω γιατί ξυπνάω στις 6 το πρωί. Δεν είμαι η αρμόδια για να σχολιάσω τα νούμερα, θα ήθελα να είναι… στον Θεό, να μη λέμε βλακείες. Ξέρω πότε θα τελειώσει αλλά δεν θα πω εγώ πότε και πώς».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Love Island μετά το χαμό που προκλήθηκε στο twitter για το πρόωρο φινάλε

Λίγες μόλις ημέρες έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστό πως το Love Island ρίχνει πρόωρα αυλαία, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει. Στο twitter λοιπόν χθες 14/10 επικράτησε ο απόλυτος χαμός, με τους χρήστες να έχουν γίνει "έξαλλοι" και χιουμοριστικά να σχολιάζουν το ριάλιτι.

Μπορεί το παιχνίδι της αγάπης στα νούμερα να μην τα πάει καλά αφού σημειώνει μονοψήφια, όμως οι τουιτεράδες έχουν ξετρελαθεί μαζί του και δεν χάνουν επεισόδιο.

Ο ΣΚΑΙ λοιπόν, που κρατά σιγή ιχθύος για το πρόωρα φινάλε του Love Island, έβγαλε ανακοίνωση για τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό 15/10 επεισόδιο:

Ένας νέος πειρασμός έρχεται στο Love Island, για να αναστατώσει τα αγόρια και τα κορίτσια απόψε στις 23:15 στον ΣΚΑΪ. Ποιοι Islanders χαίρονται;

Η Νίκη με τον Γιώργο Σ. παραδέχονται ότι κοιμήθηκαν καλά μαζί και συζητούν όσα του είπε η Κλαούντια. Ο έρωτας φαίνεται να χτύπησε με τα βέλη του ένα άλλο ζευγάρι στο Love Island καθώς ο Αλέξανδρος Λ. και η Κλαούντια δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Η Μαρία και ο Αλέξανδρος Κ. αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των Islanders καθώς τους δείχνουν ασκήσεις από το Tae Kwon Do. Το μήνυμα στο κινητό του νέου κοριτσιού Πειρασμού δεν αργεί να έρθει και εκείνη ξεκινά το ραντεβού με όλα τα αγόρια της βίλας. Από τις συναντήσεις που έχει υπάρχει μία που ποτέ δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Ποιος Islander βγαίνει από την πρώτη στιγμή εκτός των επιλογών της;

Τα μηνύματα πέφτουν βροχή στα κινητά τους σε αυτό το επεισόδιο και το νέο μήνυμα φέρνει το recoupling. Κανείς δεν είναι ασφαλής… και μία αποχώρηση ταράζει τους Islanders.