Ξεπέρασε κάθε φαντασία η Ασημίνα Ιγγλέζου - Πόζαρε έτσι όπως την γέννησε η μητέρα της και "μοίρασε" εγκεφαλικά

"Κόλασε" το instagram με την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί ο καιρός να αλλάζει σιγά σιγά μιας και η κακοκαιρία έχει κάνει την εμφάνισή της σε όλη την χώρα, ωστόσο η Ασημίνα Ιγγλέζου θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία η οποία όχι μόνο θύμισε καλοκαίράκι αλλά και "μοίρασε" για τα καλά εγκεφαλικά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, είναι ιδιαίτερα ενερή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, όπως θα δείτε και εσείς παρακάω, πόζαρε φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μικροσκοπικού της εσωρούχου ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της "έπεσαν" σαν βροχή. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ποζάρει ημίγυμνη.

Σούσπυρο με την ανάρτηση της Ασημίνας Ιγγλέζου

Απασφάλισε για τις ''προκλητικές'' της αναρτήσεις στο instagram

Η Ασημίνα Ιγγλέζου καλεσμένη στην εκπομπή Love It, απάντησε στα αρνητικά μηνύματα που έχει δεχθεί για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media.

Η ξανθιά καλλονή που είναι 41 ετών, μητέρα 2 κοριτσιών και πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο, έχει ένα απίστευτο κορμί και δεν διστάζει να μοιραστεί "καυτές" φωτογραφίες της.

Μετά την συμμετοχή της λοιπόν στο Survivor 4, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχει κάνει, κατά καιρούς, στο Instagram.

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου:

«Είμαι πάρα πολύ προσεχτική στην ουσία των πραγμάτων. Πάντα προσέχω και σε αυτά που έχω διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου, θέλω να έχουν την ηθική την πραγματική και όχι την υποκειμενική και τη ρατσιστική. Και την πατριαρχική που η κοινωνία μας ακόμη κρατάει.

Δε δίνω σημασία γιατί στη ζωή μου προσπαθώ να αποτινάξω, όσο μπορώ, το “φαίνεσθαι” και πράγματα που η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται. Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, είμαι πάρα πολύ προσεχτική και δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε σήμερα και να κατηγορήσει. Η αλήθεια και οι πράξεις μας φαίνονται. Και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αυτό μετράει» ήταν η απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου.