Στιγμές ευτυχίας για την Κλέλια Ανδριολάτου - Ξεσάλωσε σε βραδινή έξοδό της

Οι αναρτήσεις στο instagram που την "καίνε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κλέλια Ανδριολάτου βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην ολοκαίνουργιά σειρά του MEGA, «Maestro» όπου έχει καταφέρει να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα -δείτε εδώ αναλυτικά.

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός είχε έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και αφορμή στάθηκαν τα γενέθλιά της. Συγκεκριμένα, έκλεισε τα 26 της χρόνια και είχε στο πλευρό της τους πιο στενούς της φίλους.

Φυσικά, ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το παρών ήταν η Χριστίνα Κοντοβά, η Έλενα Χριστοπούλου και η Βασιλική Ρούσσου.

Οι αναρτήσεις από τα γενέθλια της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου
Γενέθλια για την Κλέλια Ανδριολάτου

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - «Ήταν πολύ δύσκολο»

Η κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» με αφορμή την συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε και η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου όπου είναι η πρωταγωνίστρια του "Maestro" (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της).

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά» ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε».