Μαρία Λέκα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία από το γάμο τους - Αυτό είναι το πρόσωπο του μεγαλοεπιχειρηματία συζύγου της

Τον κρατάει κρυφό αλλά κυκλοφόρησε τελικά φωτογραφία με το πρόσωπο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Λέκα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία από το γάμο τους - Αυτό είναι το πρόσωπο του μεγαλοεπιχειρηματία συζύγου της

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν η Μαρία Λέκα δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της σύντροφο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το δαχτυλίδι υπερπαραγωγή που της έδωσε). Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 9/10 η πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύτηκε τον καλό της σε μια παραμυθένια τελετή που έμοιαζε βγαλμένη από ταινία.

Στο πάρτι υπερπαραγωγή που έστησαν για τον γάμο, τραγούδησαν ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και ο Χάρης Βαρθακούρης (δείτε εδώ βίντεο) ενώ πριν γίνει το γλέντι το ζευγάρι είχε νοικιάσει μια συγκλονιστική διώροφη βίλα για την προετοιμασία.

Γάμος Μαρίας Λέκα

Μέχρι σήμερα ωστόσο, το μόνο που γνωρίζουμε για τον σύζυγό της είναι πως είναι 34 χρονών και μεγαλοεπιχειρηματίας, δυο πράγματα που η ίδια είχε αποκαλύψει σε Q&A στο προφίλ της στο Instagram.

Παρόλα αυτά, τελικά κυκλοφόρησε στα social media μια και μοναδική φωτογραφία του συζύγου της με το πρόσωπο του να φαίνεται καθαρά, η οποία τραβήχτηκε από καλεσμένη.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Μαρίας Λέκα

Μαρία Λέκα επιχειρηματίας σύζυγος

Οι χλιδάτες διακοπές λίγο πριν το γάμο

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές της στιγμές. Όμως όπως έχουμε καταλάβει και έχει πει τα προσωπικά της να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ο σύζυγός της δεν είναι στο χώρο της showbiz και θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή.

Λίγους μήνες λοιπόν πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το ζευγάρι ταξίδεψε στο κρυφό μέρος που λέγεται «Brando» και ανήκει στον γνωστό ηθοποιό του "GodFatcher", Marlon Brando.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Λέκκα

Το χλιδάτο ταξίδι της Μαρίας Λέκκα

Ανάρτηση της Μαρίας Λέκκα

Μαρία Λέκκα - Η ανάρτηση της στο instagram Στο άγνωστο νησί η Μαρία ΛέκκαΜαρία Λέκκα - Η ανάρτηση στο Instagram