«Από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Ιλάειρα Ζήση στο Open Weekend

«Ακούμε λόγια, που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί παραπάνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου...» -  Πλάνταξε στο κλάμα η Ιλάειρα Ζήση στο Open Weekend

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στο Open Weekend και μίλησαν μεταξύ άλλων για τα όσα έχουν ακούσει τους τελευταίους μήνες. Η σχεδιάστρια μάλιστα ξέσπασε σε δάκρυα, όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε κι αποκάλυψε το bullying που δεχόταν.

Το ξέσπασμα της Ιλάειρας Ζήση και τα κλάματα

«Είμαστε δύο παιδιά που μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα κι έχουμε καταφέρει και κάποια στιγμή ακούμε λόγια, που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί παραπάνω. Για αυτό το είπα, γιατί το περνούν πάρα πολλά παιδιά. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου.

Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.

Τα ζευγάρια που τους σνόμπαραν στο Asia Express

Οι δυο τους περιέγραψαν στην κάμερα του Breakfast at Star όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή τους, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι υπήρχαν και κάποιοι που δεν τους καλοέβλεπαν.

«Εμείς προσπαθήσαμε να τα πάμε καλά με όλους. Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια. Μιας και μιλάμε τώρα στο κανάλι που έκανε την παραγωγή, μπορούμε να πούμε και κάποια πράγματα παραπάνω. Ήμασταν το ζευγάρι που όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ήμασταν στην επικαιρότητα πιο πολύ απ’ όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Αισθάνομαι ότι υπήρχε ένα κλίμα λίγο μαζί μας περίεργο.

Το έβλεπες στα μάτια τους, στη συμπεριφορά τους. Όχι όλοι, δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι. Τρία ζευγάρια είχαν θέμα μαζί μας, δεν ήθελαν καν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Μας είπε η παραγωγή να χωριστούμε σε δυάδες τα ζευγάρια για να κάνουμε μια φωτογράφιση. Όταν ρωτούσαμε τα ζευγάρια για το αν θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μας, το ένα μετά το άλλο έλεγαν όχι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για τη Χριστίνα Παππά και τον Δημήτρη Παππά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Οι δυο τους σηκώθηκαν πάνω κάποια στιγμή, εκνευρίστηκε η Χριστίνα με όλο αυτό και την ευχαριστούμε πάρα πολύ και είπε “δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχετε, θα ξαναφωτογραφηθούμε εμείς με τα παιδιά”. Και φωτογραφήθηκαν δύο φορές για να υπάρξει ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας».