«Θα αρχίσετε να με ξεφτιλίζετε κάθε ημέρα σε αυτή την εκπομπή;» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού

Κι άλλη γκάφα στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, μετά από την επική γκάφα στην χθεσινή εκπομπή (15/10), σειρά είχε μια ακόμη όπου είδαμε την Ναταλία Γερμανού να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Επική γκάφα για την Ναταλία Γερμανού στον αέρα του "Καλύτερα δε γίνεται»

Την ώρα που η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να δώσει το δώρο στο οποίο είναι το κόλλημά του Άκη Πετρετζίκη η γνωστή παρουσιάστρια δεν περίμενε την αντίδραση του σεφ.

Συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι τον έχεις αδυναμία και μπορείς να τον μοιραστείς και με τον γιο σου, Αχιλλέα!». «Τι; Δεν είναι ο αγαπημένος σου;», ρώτησε με απορία η Ναταλία Γερμανού με τον σεφ να απαντά γελώντας:

«Τον έχω αδυναμία; Ποιος το είπε αυτό ρε παιδιά; Δεν πειράζει, καλός είναι!». Τότε η παρουσιάστρια είπε: «Τι; Δεν τον έχεις αδυναμία; Θα αρχίσετε κάθε μέρα να με ξεφτιλίζετε σε αυτή την εκπομπή; Τι θέλετε να κάνω;».

Κι άλλη επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται»

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται. Αφού προβλήθηκε η συνέντευξη του Μιχάλη Σαράντη που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά και η Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε να σχολιάζει τα όσα είπε, έσβησαν όλα τα φώτα στο πλατό.

Όλοι οι συνεργάτες της προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό με ψυχραιμία, ενώ άναψαν μέχρι και τους φακούς των κινητών τους για να έχουν εικόνα οι τηλεθεατές.

Τα φώτα έμειναν σβηστά για αρκετά λεπτά και η παρουσιάστρια με το πάνελ έκαναν χιούμορ για το γεγονός. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη αναποδιά που τους έχει συμβεί.