«Μου έλειπε πολύ...» - Βούρκωσε στον "αέρα" της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται η Φωτεινή Δάρρα για τον θάνατο της μητέρας της

"Έσπασε" η φωνή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έλειπε πολύ...» - Βούρκωσε στον

Η Φωτεινή Δάρρα ανακοίνωσε στην πρεμιέρα του Just The 2 Of Us πως έχασε την μητέρα της πολύ πρόσφατα, συγκινώντας ολόκληρο το πλατό. Την Κυριακή 16/10, η ίδια βρέθηκε στο στούντιο της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε γι' αυτό, αλλά και για την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Όσο δυνατή κι αν προσπαθεί να είναι, όμως, η καλλιτέχνης "λύγισε" στον αέρα και εξήγησε πως η απουσία της γυναίκας που την έφερε στη ζωή από την καθημερινότητά της είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να ξεπεράσει, διότι αισθάνεται ότι της λείπει όλο και περισσότερο.

Η συγκίνηση της Φωτεινής Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της

«Μου έλειπε πολύ η μαμά μου εχθές», είπε χαρακτηριστικά και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Λίγα λόγια για την ίδια

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη. Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας.Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και γάμο μιας εβδομάδας με τον Νίκο Μάνεση.

Για τη γέννηση της κόρης της, είχε πει: «Όλα απέκτησαν έντονο χρώμα και αληθινό νόημα: η μέρα, η νύχτα, οι εποχές, η φύση, τα συναισθήματα, η ευτυχία, ο πόνος. Έγινα πιο δυνατή, παλεύω τώρα για αυτήν και αυτό κάνει τη ζωή μου να έχει μεγαλύτερο νόημα και αξία»