«Θα αρχίσω να πιστεύω ότι θέλετε κάτι να κρύψετε! Ρε γ@μ@τ@» - Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση του Κολωνού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα αρχίσω να πιστεύω ότι θέλετε κάτι να κρύψετε! Ρε γ@μ@τ@» - Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση του Κολωνού

Αρκετά εκνευρισμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Λιάγκας εξαιτίας των σχολίων που δέχεται σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής του, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να ασχοληθεί με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό εκτενώς, ενώ οι ανταγωνιστές του προσπαθούν να καλύψουν μία ποικιλία θεμάτων.

Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα 17/10 ανέφερε για άλλη μία φορά το ζήτημα αυτό πετώντας σπόντες στο Πρωινό για το γεγονός πως αυτό κινεί υποψίες και μάλλον όσοι προσπαθούν να προσπεράσουν το έγκλημα αυτό έχουν να κρύψουν πολλά.

Οι σπόντες του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση στον Κολωνό και τους ανταγωνιστές του

«Συνεχίζουμε στο ρεπορτάζ. Αχ Θεέ μου! Ενώ πολλοί προσπαθούν να μας σταματήσουνε. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγματα. Τέτοια ενόχληση; Να καταλάβω όλους όσοι θέλουν να κρύψουν κάτι. Εσείς όλοι που κόπτεστε και ενοχλείστε από το ρεπορτάζ, δεν καταλαβαίνω δηλαδή. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναβιώσει.

Ενοχλείστε με μια ομάδα και με μια εκπομπή που κάνει ρεπορτάζ; Δηλαδή θα αρχίσω να πιστεύω ότι θέλετε κάτι να κρύψετε και από ότι γνωρίζω δεν έχετε κάτι να κρύψετε. Μήπως έχετε και δεν το ξέρω; Ρε γ@μ@τ@», είπε χαρακτηριστικά.

Η αφοπλιστική απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον παρουσιαστή

Το πρωί της Παρασκευής 14/10 ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε να μιλά για τις εξελίξεις της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και με αφορμή τα γεγονότα, ξέσπασε κατά των συναδέλφων του και των ανταγωνιστών του, διότι θεωρεί πως του κάνουν υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει το θέμα και υποστηρίζει πως οι ίδιοι θέλουν να κλείσει για πάντα το ζήτημα, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Κατά τη στιγμή "παραφροσύνης" του, όμως, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά στα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν οι εκπομπές και η Κατερίνα Καινούργιου "πιάστηκε" από αυτή την αναφορά και την ώρα που βρισκόταν στον "αέρα" έδωσε την απάντησή της, δημιουργώντας μία νέα κόντρα στην πρωινή ζώνη των δύο τηλεοπτικών σταθμών.

«Πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα που δεν είναι στο δικό μου το πεδίο, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να στηρίζω την ομάδα μου, η οποία με βοήθησε αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς. Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων… Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω» είπε χαρακτηριστικά.