«Υπήρχαν σε άρθρα τίτλοι...» - Η Βασιλική Ανδρίτσου "έσπασε" τη σιωπή της για την εγκυμοσύνη της στα 46

«Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνουν τα όρια ηλικίας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Υπήρχαν σε άρθρα τίτλοι...» - Η Βασιλική Ανδρίτσου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός έμεινε έγκυος και γέννησε στα 46 της, κάτι που σχολιάστηκε από κάποιους πολύ έντονα.

Βέβαια, όπως είπε η ίδια δεν την ενόχλησε τα όσα λέγονταν, καθώς είναι κάτι που ίσχυε. "Ήξερα τι έκανα κι έγινε τη στιγμή που έπρεπε να γίνει", εξομολογήθηκε.

Η Βασιλική Ανδρίτσου όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο Πρωινό, προσπάθησε πολύ για να μείνει έγκυος, ενώ για να τα καταφέρει πέρασε από κάποιες διαδικασίες.

Η εξομολόγηση της Ανδρίτσου για την γέννηση της κόρης της στα 46 της

«Εγώ δεν πήρα πρέφα κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κάποιος να μου στείλει ή να μου γράψει στο προφίλ μου κάποιο σχόλιο. Το ότι υπήρχαν σε άρθρα τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της, υπήρχαν. Στα 46 γέννησα, πότε να πω στα 40; Αυτό ούτως ή άλλως θα σταματήσει να υφίσταται, είναι θέμα άλλης δεκαετίας. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνουν τα όρια ηλικίας.

Δεν στενοχωρήθηκα, δεν με ένοιαξαν ποτέ οι τίτλοι. Ήξερα τι έκανα κι έγινε τη στιγμή που έπρεπε να γίνει. Αν είχε γίνει πριν 20 χρόνια που θεωρούσαν το φυσιολογικό για μια γυναίκα, που για εμένα δεν είναι 20-25 χρονών να γεννήσει μια γυναίκα. Θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή κι ακόμα δεν έχει πήξει το μυαλό της. Γνώμη μου είναι. Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί αν είχε έρθει νωρίτερα, δεν θα ήταν αυτό το παιδί» εξομολογήθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η αποχή από την τηλεόραση λόγω της κόρης της

«Δεν με άγχωσε καθόλου που έμεινα εκτός δουλειάς. Αν δούλευα συνεχώς δεν θα έβλεπα το παιδί μου και εγώ δεν θέλω να μου μεγαλώσουν το παιδί άλλοι».

«Ήταν πάρα πολύ καλή η εγκυμοσύνη μου, την απόλαυσα. Ενώ πίστευα πάντα ότι θα κάνω γιο, ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι θα είναι κορίτσι».

«Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού. Εγώ για κάποιο λόγο πίστευα πάντα ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα- αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη. Ο Νίκος μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα

«Πάντα ήθελα να γνωρίζω έναν άνθρωπο που θα μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του.Ο ερχομός του παιδιού μας μάς ένωσε περισσότερο» είπε μεταξύ άλλων.

H black list

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποιος είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι. Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη», αποκάλυψε.