«Ξέρεις πόσες φορές ξεπουληθήκαμε για να γίνουμε διάσημοι...» - Οι Ράδιο Αρβύλα ξεφτίλισαν το GNTM 5

Το σατιρικό βίντεο που θα σας κάνει να ξεσπάσετε σε γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέρεις πόσες φορές ξεπουληθήκαμε για να γίνουμε διάσημοι...» - Οι Ράδιο Αρβύλα ξεφτίλισαν το GNTM 5

Πρεμιέρα έκαναν χθες 17/10 οι Ράδιο Αρβύλα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και ασχολήθηκαν με όλα όσα απασχόλησαν την τηλεόραση και τα social media το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ αυτών και το GNTM 5 που προκάλεσε μεγάλη οργή λόγω της συμπεριφοράς των κριτών απέναντι στις παίκτριες που πέρασαν από οντισιόν.

Οι Αρβύλα λοιπόν, έφτιαξαν ένα βίντεο σατιρικό για τα όσα έγιναν στην οντισιόν της 21χρονης Εύας από την Κύπρο που αρνήθηκε να ξυρίσει τα μαλλιά της στο υποθετικό σενάριο μίας καλής δουλειάς στο χώρο της μόδας.

Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για το GNTM 5

«Δηλαδή μας λες ότι εσύ δεν είσαι σε θέση να ξεπουληθείς για να κάνεις καριέρα; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να διατηρείς τα “πιστεύω” σου και την αξιοπρέπειά σου; Αντιλαμβάνεσαι τι μας λες;».

«Τι σας λέω; Ότι δεν είναι τα λεφτά το παν».

«Ξέρεις πόσες φορές εμείς ξεπουληθήκαμε για να γίνουμε διάσημοι και βλέπεις τι είμαστε τώρα κοτζάμ κριτές στο GNTM όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες».

O χαμός στο twitter λόγω του χθεσινού 17/10 επεισοδίου

Στο tennis club του ΟΑΚΑ βρίσκονται στο 17/10 επεισόδιο τα κορίτσια του GNTM 5 για την φωτογράφιση, η οποία έστειλε μια από τις παίκτριες πίσω στο σπίτι της, ενώ στην αρχή του επεισοδίου μια οικειοθελή αποχώρηση.

Αυτό που τους ζητήθηκε στην φωτογράφιση λοιπόν ήταν να χαρίσουν πόζες του τένις ντυμένες όμως με τουαλέτες και ψηλοτάκουνα παπούτσια έχοντας στο μυαλό τους ότι κάνουν μόδα και όχι αθλητισμό.

Αναφορικά τώρα με το disadvantage, η Γιέβα έπρεπε να επιλέξει 3 κοπέλες οι οποίες θα είχαν μόνο ενάμιση λεπτό χωρίς καμία καθοδήγηση από τους κριτές, αλλά και με αυξανόμενο ρυθμό. Έτσι, η Γιέβα επέλεξε την Έλενα, την Νικόλ και την Μαρία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter για ακόμη μια φορά πήρε φωτιά και οι χρήστες έδωσαν ρέστα με τα σχόλια τους για το κόνσεπτ της δοκιμασίας.