«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε...» - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα για τις σχέσεις τους μετά τον Τροχό της Τύχης

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε...» - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα για τις σχέσεις τους μετά τον Τροχό της Τύχης

Την Τζούλια Νόβα συνάντησαν οι κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 17/10 σε εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους, και τις δηλώσεις που παραχώρησε της πρόβαλλε η εκπομπή Happy Day. Μεταξύ άλλων το μοντέλο, μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη μετά το τέλος της από τον Τροχό της Τύχης.

Να θυμίσουμε πως η ίδια πριν αρκετό καιρό, είχε αποκαλύψει πως είχε κουραστεί πολύ όταν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι και πως δεν άντεξε για αυτό αποχώρησε.

Οι σχέσεις Νόβα - Πολυχρονίδη μετά τον Τροχό της Τύχης

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση», είπε αρχικά.

«Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα», συνέχισε.

Όσα έχει πει ο παρουσιαστής για την πρώην συνεργάτιδα του

Να τονίσουμε πως τον τελευταίο καιρό τον βλέπουμε να παρουσιάζει δυο project μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, όπου συγκεκριμένα, το Asia Express έκανε πρεμιέρα στις 30/9 -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ο «Τρόχος της τύχης» δεν είναι η δουλειά μου είναι η μέρα που έρχομαι και περνάω το ρεπό μου από τις άλλες δουλειές μου. Μετά από 1.600 επεισόδια έχω άγχος, οι μέρες που έχω γύρισμα για τον «Τροχό» είναι οι καλύτερες της ζωής μου”.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια γελάω καμιά φορά που διαβάζω διάφορα για τα προηγούμενα. Γελάω όταν διαβάζω τίτλους “γιατί δεν μιλιέται σήμερα με την Τζούλια Νόβα; Οι λόγοι του χωρισμού τους”. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα.

Όσο για το “Asia Express” ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Εξαιτίας αυτών που έπαθαν από εμένα οι παίκτες παίζει να μη με συμπαθούν. Δεν έκανα ραντεβού για να αναλάβω την πρωινή ζώνη. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι πολύ κακός για να κάνω πρωινό δεν θα το δοκιμάσω ποτέ».