Κολωνός: «Η αγωγή αυτή του επιτρέπεται να έχει σεξουαλική δραστηριότητα» - Η Στεφανίδου αποκαλύπτει για τον 34χρονο δράστη

Ποιο στοιχείο "έκαψε" τη μητέρα της ανήλικης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Η αγωγή αυτή του επιτρέπεται να έχει σεξουαλική δραστηριότητα» - Η Στεφανίδου αποκαλύπτει για τον 34χρονο δράστη

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε στην εκπομπή της Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 18/10 για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς ένας ακόμη άνδρας βρέθηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει την επαφή του με την ανήλικη, ενώ η μητέρα της κοπέλας κρίθηκε προφυλακιστέα, με τα παιδιά της έχουν πλαντάξει στο κλάμα λόγω της απουσίας της.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, λοιπόν, αναφέρθηκε στον έναν από τους τρεις συλληφθέντες, ο οποίος δηλώνει πως είναι βαριά άρρωστος, ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι ακριβώς το στοιχείο που "έκαψε" την γυναίκα που έφερε στη ζωή το άτυχο αυτό παιδί.

Οι αποκαλύψεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον βιασμό στον Κολωνό

«Τα νεότερα στοιχεία είναι ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια και άλλα εντάλματα. Δεν γνωρίζουμε αν θα εκτελεστούν σήμερα ή τα επόμενα 24ωρα, πάντως και αναμένονται κι άλλες συλλήψεις. Αυτό είναι δεδομένο.

Αναφορικά με τους 3 συλληφθέντες, ο ένας, ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος φαινόταν να έχει μία προτίμηση σε ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με όσα ανέδειξε το δικό μας ρεπορτάζ. Είναι ένας άνθρωπος που ψάχνοντας και τη δραστηριότητά του σε άλλα social, εντοπίσαμε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε ένα κοριτσάκι του δημοτικού, σύμφωνα με τα στοιχεία του προφίλ του παιδιού, αν αυτά είναι αληθινά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ακόμα ένας, ο λεγόμενος επαγγελματίας, τον οποίο συνέλαβαν στο αεροδρόμιο. Αυτόν τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αυτό είναι ένα νέο στοιχείο που δεν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα και σας το δίνω κατά αποκλειστικότητα. Αυτός έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα εκτιμηθεί και κατά πόσο επηρέαζε την κρίση του. Δε μπορώ να πω περισσότερα στοιχεία, αλλά είναι επιβεβαιωμένο από συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μιλάμε για εκείνον που φέρεται ότι είναι επιχειρηματίας. Αυτός, που είναι 34 ετών, έχει από ένα πολύ συγκεκριμένο νοσοκομείο που ειδικεύεται στις παθήσεις πολύ συγκεκριμένη διάγνωση και έχει αγωγή. Η αγωγή αυτή του επιτρέπεται να έχει σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο ένα τέτοιο άτομο με τέτοια διάγνωση έχει ορθή κρίση. Αυτό θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη. Επειδή μίλησα με γιατρούς που έχουν αυτή την ειδικότητα, με τα στοιχεία που τους είπα, με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να έχει σεξουαλική δραστηριότητα».

«Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία της δικογραφίας, οι βιασμοί του παιδιού από τον 53χρονο γίνονταν στο υπόγειο του καταστήματος. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος καταγεγραμμένος βιασμός της ανήλικης μέσα στο κατάστημα. Όλα τα στοιχεία μέχρι αυτή την ώρα αφορούν σε επαφές που γίνονταν κυρίως μέσα σε αυτοκίνητα», πρόσθεσε έπειτα.

Και εξήγησε: «Για μένα αυτός ήταν ο γρίφος τόσες ημέρες. Αν υπάρχουν δηλαδή επαρκή στοιχεία ώστε να προφυλακιστεί. Η μητέρα είναι πρόσωπο ιερό για τα παιδιά. Ένα παιδί που έχει βιαστεί, το να στερείται τη μάνα του και την οικογένειά του, είναι μία απόφαση πολύ σοβαρή. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των Δικαστών. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση.

Υπήρξαν αρκετές ενδείξεις κι αρκετά στοιχεία: ένα sms που είχε στείλει το παιδί στη μητέρα του, υπάρχουν διαδικτυακές συνομιλίες με πρόσωπα που σε κάποια από αυτές αναφέρεται "θα δώσω τα λεφτά στη μαμά μου", υπάρχουν δύο εμβάσματα από το καλοκαίρι και υπάρχει και η συμπεριφορά της μητέρας που ζητάει χρήματα από τον 53χρονο και τη σύζυγό του».

Η σοκαριστική κατάθεση της 12χρονης

Κι ενώ η μητέρα της 12χρονης προφυλακίστηκε αφήνοντας πίσω τα παιδιά της τα οποία φώναζαν και σπάραζαν στο κλάμα (δείτε εδώ αναλυτικά), η μικρή που τους τελευταίους μήνες ζει ένα θρίλερ κατέθεσε με την συνδρομή ειδικού παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς φέρνοντας στο φως πολλές σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Υποστήριξε ότι ο 53χρονος την πήγανε σε οίκους ανοχής και την υποχρέωνε να έρχεται σε επαφή και με τον ίδιο και πολλές φορές ακόμα και με πέντε άλλους άνδρες την ημέρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο iefimerida.gr:

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς σου το έλεγε;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα πάμε στο μπ@@@@@@@.
  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Το έλεγε εκείνος έτσι; Την πρώτη φορά που σου το είχε πει σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι.
  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ότι θα πηγαίνω εκεί και θα κάνω κάτι με άντρες. Αυτά.

Η 12χρονη κατέθεσε ότι κάποιοι έβαζαν χρήματα 20-25 ευρώ στον λογαριασμό που ανήκει στην μητέρα της, προκειμένου να βλέπουν γυμνές της φωτογραφίες.

Υποστήριξε ότι κανένας δεν είχε αντιληφθεί τη σχέση που είχε με τον Μίχο, παρά μόνο ένας αστυνομικός φίλος του είχε ρωτήσει «τι κάνεις με αυτή την μικρή;».

Επιπλέον, το κορίτσι υποστήριξε ότι στους οίκους ανοχής φορούσε παιδικά ρούχα, στις φωτογραφίες όμως ήταν χωρίς εσώρουχα και πως ο Ηλίας Μίχος την φωτογράφιζε με ένα εσώρουχο στρινγκ.

Σε ότι αφορά της πληρωμές, η 12χρονη υποστήριξε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα, καθώς είχε πάψει να χρησιμοποιεί τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό. Σύμφωνα με το κορίτσι, ο Μίχος περίπου πέντε φορές είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα, την οποία είχε αφαιρέσει η μικρούλα από το πορτοφόλι της μητέρας της.

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Κατάλαβε ποτέ η μαμά σου ότι έλειπε αυτή η κάρτα;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, αφού δεν την χρησιμοποιούσε.
  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Ηλίας ήξερα να την χρησιμοποιεί;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εγώ του είχα πει το pin.
  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν μου λες έβαζαν χρήματα στην κάρτα, τι ακριβώς έκαναν;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μου ζήταγαν να δώσω το IBAN.
  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Και το IBAN πού το ήξερες εσύ;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είχε ένα βιβλιαράκι και έλεγε απ’ έξω τράπεζα…. Μου είχε πει ότι εκεί θα υπάρχει το IBAN
  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος το είπε αυτό;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Ηλίας μου το είπε ότι θα ξεκινούσε από GR και μετά είχε αριθμούς.