Μιχάλης Ζαμπίδης: Η βάφτιση και οι νονοί των διδύμων - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον "αέρα" του Happy Day

«Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Ζαμπίδης: Η βάφτιση και οι νονοί των διδύμων - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και μάλιστα σε δύο υπέροχα κορίτσια. Από τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο τοκετού και αντίκρισε το θαύμα της ζωής μπροστά του, όλα άλλαξαν για εκείνον και αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε στην κάμερα του Happy Day, την Τρίτη 18/10.

Βέβαια, μίλησε και για την βάφτιση των παιδιών εξηγώντας πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα, ωστόσο το ευχάριστο γεγονός θα λάβει χώρα αυτή τη χρονιά. Μάλιστα, έδωσε στο φως της δημοσιότητας και τα ονόματα των νονών.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη για την βάφτιση των διδύμων του

«Η ζωή είναι τελείως διαφορετική πλέον, να ξυπνάς με δύο διδυμάκια είναι όμορφα, με καλό προγραμματισμό, πρόβλεψη και ώριμη συναισθηματική διαχείριση, πάνε όλα καλά. Δεν αλλάζω πάνες, αλλά βοηθάω όσο πάει ο καιρός και περισσότερο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Τα κοριτσάκια μου θέλουμε να τα βαφτίσουμε πάνω στον χρόνο. Κοιτάζω ημερομηνίες, κοιτάζω πράγματα. Δεν το έχουμε ανακοινώσει ούτε στις γιαγιάδες ούτε πουθενά. Περνάμε όμορφα, ζούμε τις ημέρες, βγάζουμε πολλές φωτογραφίες γιατί περνάνε γρήγορα όλα αυτά και θέλουμε να τα βιώνουμε».

«Οι νονοί είναι εξαιρετικοί φίλοι, είναι ο Άμλετ Τουνιάν και ο Κωνσταντίνος Κάτσικας και ανυπομονούμε για αυτό», κατέληξε.

Έχει ξετρελαθεί με τα παιδάκια του

O Mιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα καθώς απέκτησαν δίδυμα κοριτσάκια, με αποτέλεσμα η ζωή τους να αλλάξει κατά πολύ προς το καλύτερο, όπως αναφέρθηκε ήδη. Παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην «Ελένη» και μίλησαν για τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών τους, τη σχέση τους και την εμπειρία τους ως γονείς.

Οι δύο κορούλες του πρωταθλητή πυγμαχίας τον έχουν ξετρελάνει και αυτό φαίνεται και από τις δεκάδες αναρτήσεις που ανεβάζει μαζί τους αλλά και τις πράξεις αγάπης προς το πρόσωπό τους. Είναι ακόμα τόσο μικρές που χάνονται στην αγκαλιά του.

«Πριν τρεισήμισι μήνες γεννήσαμε δυο πανέμορφα κοριτσάκια και είναι μεγάλη η χαρά μας», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, ενώ ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην συνέντευξη παραδέχεται: «Τα παιδιά είναι τεράστιο «σχολείο» και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωράς τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”».

Για την σχέση της με τον Μιχάλη, η Μαρία Καρολίνα εξομολογήθηκε ότι είναι το άλλο της μισό και δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή της χωρίς αυτόν. «Όλοι έχουμε κάλους και κακούς εαυτούς. Η Μαρία μου βγάζει καλές πλευρές του εαυτού μου», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.