Με αθλητικά και φόρμες η Σία Κοσιώνη - Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με το γιο της, Δήμο Μπακογιάννη

Έτσι περνάνε την ημέρα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με αθλητικά και φόρμες η Σία Κοσιώνη - Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με το γιο της, Δήμο Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της Δήμο, καρπό του έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Για το λόγο αυτό, όταν βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί του. Πηγαίνουν σε θεατρικές παραστάσεις (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες), ενώ τους αρέσει να περπατάνε στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους, την ώρα που έκανε την γυμναστική της.

Ο μικρό χώθηκε από κάτω της μαζί με το σκύλο τους και η Σία Κοσιώνη θέλησε να μοιραστεί αυτή την γλυκιά στιγμή που έζησε, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το γιο της

Σία Κοσιώνη γιος σπίτι
Instagram/siakossioni

Οι σχέσεις της με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) στο «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Ντόρα Μπακογιάννη. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά και στην Σία Κοσιώνη (Δείτε εδώ τί δώρο της είχε κάνει όταν το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας).

«Με την Σία Κοσιώνη έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις, την λατρεύω. Μου αρέσουν τα πάντα. Πρώτον μου αρέσει ο χαρακτήρας της, έχει έναν χαρακτήρα χαρά θεού. Είναι ένα κορίτσι το οποίο σου λέει "αγάπα με" με το καλημέρα. Είναι μια τρομερή μάνα, δεν υπάρχει.

Για να λέμε τώρα του σταυρού τον μύθο εγώ νομίζω ότι είναι ένας μύθος αυτό που ονομάζεται "οι κακές πεθερές". Οι πεθερές οι οποίες πραγματικά βλέπουν, αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν την Σία Κοσιώνη πρέπει να είσαι μια ηλίθια πεθερά για να την σαμποτάρεις».