GNTM 5: «Ήταν μια απόφαση...» - Οι πρώτες δηλώσεις Εβελίνας & Έφης για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τους

Γιατί επέλεξαν να φύγουν από το ριάλιτι μόδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Ήταν μια απόφαση...» - Οι πρώτες δηλώσεις Εβελίνας & Έφης για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τους

Κανονικός χαμός έγινε στο επεισόδιο του GNTM 5 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 καθώς είδαμε δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, αυτή της Εβελίνας αλλά και αυτή της Έφης.

Το πρωί της Τρίτης 18/10 οι δύο διαγωνιζόμενες μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η Εβελίνα είπε πως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στα γόνατά της και αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Οι δηλώσεις Εβελίνας & Έφης για τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τους από το GNTM 5

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω».

Η Έφη από την μεριά της είπε ότι δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

O χαμός στο twitter λόγω του χθεσινού 17/10 επεισοδίου

Στο tennis club του ΟΑΚΑ βρίσκονται στο 17/10 επεισόδιο τα κορίτσια του GNTM 5 για την φωτογράφιση, η οποία έστειλε μια από τις παίκτριες πίσω στο σπίτι της.

Αυτό που τους ζητήθηκε στην φωτογράφιση λοιπόν ήταν να χαρίσουν πόζες του τένις ντυμένες όμως με τουαλέτες και ψηλοτάκουνα παπούτσια έχοντας στο μυαλό τους ότι κάνουν μόδα και όχι αθλητισμό.

Αναφορικά τώρα με το disadvantage, η Γιέβα έπρεπε να επιλέξει 3 κοπέλες οι οποίες θα είχαν μόνο ενάμιση λεπτό χωρίς καμία καθοδήγηση από τους κριτές, αλλά και με αυξανόμενο ρυθμό. Έτσι, η Γιέβα επέλεξε την Έλενα, την Νικόλ και την Μαρία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter για ακόμη μια φορά πήρε φωτιά και οι χρήστες έδωσαν ρέστα με τα σχόλια τους για το κόνσεπτ της δοκιμασίας.