«Μου λείπεις...» - Δύσκολες ώρες για τον σύντροφο της Ματίνας Νικολάου, Βασίλη Πορφυράκη

Η συγκινητική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε νωρίτερα ο Βασίλης Πορφυράκης, ο τραγουδιστής και σύντροφος της Ματίνας Νικολάου, που αυτό το διάστημα τους απολαμβάνουμε μέσα από την συμμετοχή τους στο J2US.

Ο ταλαντούχος μουσικός συγκεκριμένα μοιράστηκε μια φωτογραφία του με την γυναίκα που μεγάλωσε εκείνον και τα αδέρφια του, καθώς έχασε σε πολύ μικρή ηλικία τη μητέρα του.

Ωστόσο, στο πλευρό τους ήταν πάντα η γιαγιά τους η οποία έχει πλέον φύγει από τη ζωή, μια απώλεια που ο Βασίλης Πορφυράκης δεν έχει ακόμα ξεπεράσει, όπως είδαμε και μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο instagram του.

Η φωτογραφία του Βασίλη Πορφυράκη με την γιαγιά του

«Είναι το πιο δύσκολο βίωμα η μάνα να χάνει το παιδί … Να λοιπόν μια ηρωίδα πραγματική που άντεξε αυτή την πίεση με πίστη και μεγάλωσε όλα τα παιδιά του παιδιού της με δύναμη ψυχής .. Και αυτή είναι Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ! Μια μάνα με όλη τη σημασία της λέξης Που ο θεός ανήμερα το Αγίου πνεύματος την αντάμειψε παίρνοντας την στην αγκαλιά του… Μου λείπεις γιαγιά .. Σ’ αγαπάω γιαγιά μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Βασίλης Πορφυράκης.

Η φωτογραφία του Βασίλη Πορφυράκη με την γιαγιά του 

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απώλεια της μητέρας του

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την απώλεια της μητέρας του.

Φυσικά, ο ίδιος μίλησε και για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, για τον οποίο είχε μιλήσει πρόσφατα και η ηθοποιός.

Έξι χρόνια ήμουν απών από τα μουσικά πράγματα και είχα βγάλει από τη ζωή μου το τραγούδι, γιατί κάποια βιώματα οικογενειακών θεμάτων άφησαν κατάλοιπα. Έχω παλέψει με την κατάθλιψη σώμα με σώμα. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο μου λείπει η μητέρα μου. Την έχω κάνει τατουάζ.

Η ψυχοθεραπεία και η πίστη στο Θεό με βοήθησαν να ξεπεράσω το χαμό της μητέρας μου. Μέχρι τα 20 μου δεν πίστευα στο Θεό, μέχρι που είδα το σχήμα του σταυρού στο κεφάλι της μητέρας μου.

Η οικογένεια είναι απόφαση ζωής, δεν θέλω να κάνω παιδιά. Σκύλο πήραμε με τη Ματίνα και πνιγήκαμε. Η Ματίνα είναι η ψυχή μου, αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί, έχει “παίξει” με όλο το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδος. Αισθάνομαι ζεστασιά και στοργή όταν είμαι μαζί με τη Ματίνα. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας παρότι εκείνη πιστεύει ότι έχουμε.Ο Νίκος Μουτσινάς με βοηθάει πολύ μέσα από τις συζητήσεις που κάνουμε.

Με έχει στηρίξει και με έχει αγκαλιάσει. Όταν τσακώνομαι με τη Ματίνα, ο Νίκος πάντα παίρνει το μέρος μου. Είχαμε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις με τη Ματίνα,. Αλλά δεν ευοδώθηκαν. Θα μου άρεσε να συμμετέχω στο J2US με τη Ματίνα».