Δεν το περίμενε κανείς - Πώς αντέδρασε ο Διονύσης Σχοινάς όταν τον ρώτησαν για τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Τι θα έκανα; Θα το σκέφτομαι κάθε μέρα;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν το περίμενε κανείς - Πώς αντέδρασε ο Διονύσης Σχοινάς όταν τον ρώτησαν για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου το παρών έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς μαζί με την αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή. Φυσικά, το ζευγάρι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής όπου μίλησαν για όλους και για όλα.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για την συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη όπου "ναυάγησε" πριν καλά, καλά ξεκινήσει -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο.

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Αναφορικά με την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Κέντρο Αθηνών», ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες πως: «Δεν κρατάω καμία κακία, έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε. Το έχω αφήσει πίσω μου. Τι θα έκανα; Θα το σκέφτομαι κάθε μέρα;».

"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Διονύση Σχοινά - Ανακοινώθηκε το νέο του επαγγελματικό βήμα

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη "ναυάγησε" πριν καλά καλά ξεκινήσουν τις νυχτερινές τους εμφανίσεις με αποτέλεσμα να τα βρουν στα δικαστήριο.

Από την άλλη, δεν άργησαν να ανακοινωθούν τα ευχάριστα για τον γνωστό τραγουδιστή μιας και μπορεί η μια συνεργασία να έληξε άδοξα ωστόσο έγινε γνωστό πως σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με την Ήβη Αδάμου θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους.

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε το live clubbing με τις εμφανίσεις του, θα μας παρασύρει με τις δεκάδες επιτυχίες της πλούσιας καριέρας του, τις ερμηνείες του και τη θετική του ενέργεια.

Η Ήβη Αδάμου, μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, θα βάλει στις νύχτες μας το «άρωμα» των επιτυχιών της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.Το hot spot της νυχτερινής Αθήνας ετοιμάζεται και η πιο ανεπανάληπτη live clubbing εμπειρία έρχεται!

Ήβη Αδάμου