«Σε ξαναερωτεύτηκα» - Ξεσηκώθηκε όλο το πλατό με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast at Star

Η Χατζίδου τον κοιτούσε με θαυμασμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σε ξαναερωτεύτηκα» - Ξεσηκώθηκε όλο το πλατό με το βαρύ ζεϊμπέκικο του Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast at Star

Με ευχάριστη διάθεση ξεκίνησε η σημερινή (19/10) εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, καθώς ο Ετεοκλής Παύλου το έριξε στο χορό ξεσηκώνοντας ολόκληρο το πλατό. Με αφορμή, λοιπόν, το ζεϊμπέκικο που χόρεψαν ο Βασίλης Μπισμπίκης στο "Αυτή η νύχτα μένει", ο οποίος αποθεώθηκε για την ερμηνεία του από το κοινό, και ο Αργύρης Πανταζάρας στον "Παράδεισο των κυριών", θέλησε και ο ίδιος να δείξει τις δυνατότητές του.

Έτσι, δεν έχασε χρόνο, σηκώθηκε και τα "έσπασε", με την σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου, να τον χειροκροτεί και να του φωνάζει γεμάτη ενθουσιασμό. Ολόκληρο το πλατό, μάλιστα, αποθέωσε τον παρουσιαστή, ο οποίος άφησε το στίγμα του με αυτή την κίνηση.

Το ζεϊμπέκικο του Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast at Star

«Έλα αγοράκι μου όμορφο! Σε ξαναερωτεύτηκα, σε ξαναερωτεύτηκα», αναφώνησε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Τα "καρφιά" της Χατζίδου και του καλού της για την τηλεθέαση

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι για την εκπομπή Breakfast at Star που παρουσιάζουν, τις αυστηρές κριτικές για την τηλεθέαση (δείτε εδώ τι νούμερα σημειώνουν) και το μήνυμα που πήραν από τον Γιώργο Καρτελιά.

«Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή όπως π.χ. ο Τσαλίκης» απάντησε η Ελένη Χατζίδου για τα αρνητικά σχόλια.

«Όλοι μπαίνουν, κρίνονται κι αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους και δεν είναι κακό να τα διεκδικείς» συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εννοείται είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, τώρα θα το πω και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το fame story και πλέον τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές», είπε η τραγουδίστρια στην συνέχεια.